Minnakbiri Meneksem inşallah çok sağolun ilk başta kalbi çok yavaştı sonra toparladı şimdi de böyle olunca hep korku var içimde inşallah bırakmamıştır beni bebeğim 🥰
Minnakbiri Safiye12 evet kanama alanı oluşmuş kese etrafında bebeğim iyiydi çok şükür daha önce yoktu progestan başladık inşallah geçer bir an önce
Yasemin-35 Minnakbiri o maalesef öyle ya o bende de var miğde bulantılarim geçmeye başladı artık eskisi kadar çok yok ona bile seviniyorum insan ondan bile endişelenebiliyor sizi çok iyi anlıyorum
SblGky Kizlar 8+5 deyim ama asiri derecede karnim sis yani surekli agriyor gibi hafiften sancim oluyor ne yapmaliyim masabasinda calisiyorum bu yuzden surekli oturmak durumundayim karnim sıkısiyor gibi hissediyorum
Minnakbiri Minikmucizemm_25 merhaba öncelikle geçmiş olsun 19.haftaya kadar kanamam lekelenmem devam etti progestana devam ettim büyük kanamalarda iğne ve serum aldım sonra geçti çok şükür 25.haftadayım bir aydır yaklaşık progestanı da bıraktım şimdilik bi sorun yok inşallah siz de atlatırsınız en kısa zamanda. kendinize dikkat edin ben yemek tuvalet dışında kalkmadım hiç