Zmom canım bizde bu süreçte çok hassasız onlar bizden daha mı rahat ya da farklı nasıl düşünüyolar bilemiyorum. 35 haftalık oldum hala eksikleri al al bitmiyor ama son haftalarımdada valla benim hiç halim yok alışveriş yapmaya. 7 aya kadar bende herşeyi görüp heveslenip alalım istiyodum yok acele etmeyelim yok işte hepsini beraber alırız. Hatta bir keresinde o kadar zoruma gitti ki ağladım kızdım bir daha seninle onu alalım bunu alalım diye konuşmayacağım dedim. O kadar üzüldüğümü görünce artık yavaş yavaş baktım kendide bakmaya başladı kendi bişeyler göstermeye başladı. Birde ilk çocuk yani kendide çok heyecanlı istiyor güya. Daha odamız yeni bitti mesela ufak tefek nevresimiydi uyku setiydi işte bakım kremleri vs bunlar kaldı ama işte bunlara bakmaya da halim kalmadı valla. Gerçekten sinir olduğum zamanlar çok oldu hatta çok kızdım dedim yani hamile kalmadan önce sanki daha düşünceliydin hamile kaldım yok acelesi yok bilmem ne heves bırakmıyosun asıl bu zamanlarımda böyle davranmaman gerekiyor diye. Normaldede gerçekten çok daha ilgilidir düşüncelidir yani bi bu alışveriş konusunda sinir etti beni 😅 Bende aksine çok tezcanlıyım. Birde bu süreçte daha bi aşırı duygusal🥹