Buseirgit Srfe01 25+2 de gittim en son 1 kilo 34 cm di. Cumartesi 29+2 de tekrar kontrol var merak ediyorum ne kadar oldu
Sevgu Srfe01 ben de şu an 26 dayım ama 24 de gittim doktora 32 cm 910 Gr dı şu an daha da artmıştır sanırım
Buseirgit Srfe01 evet, iri bir bebek olcak dedi. Ben ve büyük kızım da biraz kalıplıyız o yüzden genetik diye düşünüyorum
Delice_zeytin Srfe01 sizin nasıl boy kilo ? 25+6 dayım. Kilo 1 kg ama boyu 34 mü 36 mi hatırlamıyorum 🙈
Delice_zeytin Srfe01 bu haftalardan sonra acaba haftada ortalama kaç gram alıyorlar :).ç maşallah sizin yavruda yemeyi seven bebek olucak sanırım ☺️sağlıkla inşallah
SrpYlmz Srfe01 En son 24+1 de gitmiştim 32.9 boyu 755 de kilosuydu şuan 25+6 yım ne kadar oldu bilmiyorum bı sonraki muayenem 28 . Haftamda
Srfe01 Delice_zeytin öyle olmuyor biliyor musun ilk oglumda iri doğdu ama yemeyi seven bir çocuk olmadı hiç kilolu doğdugu için hep iri devam etti ama benim zorumla benim yedirmemle insanlarda yediği.icin iri sandı halbuki kilolu doğdugu için iriydi
Srfe01 Delice_zeytin bu haftalardan sonra daha hızlı almaya başlıyorlar tam hatırlamıyorum ama.ilk oğlum 29.haftalikken falan 2700 dü sanirim