Hamile kıyafeti olarak bakınca çok güzel seçenekler bulamamıştım ben. Bedenimden 1-2 beden büyük kıyafetler satın aldım😀

Svncezo bende henüz 7 haftalık hamileyim ama trendyoldan bakmaya başladım tulumlar elbiseler yaz için seçenekler çok isterseniz oraya da bir bakın

Svncezo valla 1 tane hamile taytı aldım uzun 1 tane de beli lastikli trikomsu pantolonum vardı. Sonra dedim bi tane daha alt alayım yine öyle lastikli triko alt aldım. Üstüme de waikikiden 3-4 tane 2xl tişört aldım doğumdan sonra da giyerim diye. Bir de yaz için kısa şort hamile taytı aldım. E şimdi yaz geldi zaten eski giydiğim elbiseler var 3-4 tane göğüs altından bolarıyo. 6.5 aylık hamileyim başka bişey almadım. Eski giydiğim tişörtler de oluyor çok kilo almadım.

Svncezo e bebek öneririm şuan %50 indirimde vardı sanırım hamile giyimde öneririm hamilelere nedense tayt giymeyi yakıştırmiyorum ben özellikle göbeği açık böyle.Bende giyiyordum da üstüne tunikle

Svncezo hamile kıyafeti değil de ben de bedenimden büyük kıyafetler almaya başladım. 20+2 yiz şu an. Normalde xs giyiyordum şimdi s-m alıyorum