Eylullxx Bugun babamizla once liste hazirladik sonra eleye eleye kararimizi verdik Birce koyacağız kizimizin adini inşallah 🧡 şimdilik ailelerimiz disinda kimseye soylemeyi düşünmüyorum insanlar fikrini söyledikçe kararimdan soguyorum..
Kubraaras Eylullxx Hayırlısıyla gelsin minikk herkese isim begendirmek cok zor gercekten bırakında anne baba karar versin bende çok isim eledim kızım için sonunda mihra ismine karar verdik ondada direk net oldugumuz ıcın ne deselerde boş🤣
AysenurSarenur Eylullxx çok güzel bir isim düşünmüşsünüz ben çok beğendim adıyla yaşasın inşallah 💖 zaten kimseyi memnun edemezsiniz herkes bı kulp takar merak etme😄 Birce ismi gayet hoş ve naif duruyo anlamını bilmiyorum ama 😁 benim kızım adı da Sarenur o kadar çok dalga geçen oldu ki fare diyeni mi ararsın yoksa Sarelle diyeni mi ama hep gülüp geçtim önemli olan bizim begenmemiz sonuçta 😄 şimdi ikinciye hamileyim ama cinsiyetini henüz öğrenmedik bakalım bu süreçte bizi neler bekliyo😄
2princessmother Kız kimseye fikrini sormamış asıl saçmalık sizin başka birinin çocuğunun adını beğenmemeniz. Sonuçta o çocuk onun ister ayşe koyar ister fatmagül valla anlamıyorum yani şu isime yorum yapan insanları mantıklısını beğenmeyenler kendi çocuğuna koyar… 😊 bence sende hiç takma canım sen ve eşin beğendiyse içinize sindiyse en önemlisi o el ne demiş boşver sağlıkla kucağına al adıyla yaşasın. 💕
Kadersaahin Kimseye takılmayın isim sizin içinize sindiyse sorun yok daha iyisini kendileri koysunlar adıyla sağlıkla ve uzun ömürle yaşasın inşallah, herkesi hormonlarına ve cahilliğine veriyorum ben sizde öyle yapın ❤
Eylullxx AysenurSarenur gerçekten inanilmazlar yani ne alaka gercekten kulagi tıkamak gerekiyormus… Saglikla gelsin miniginiz🌸🧡