Pembesarelle2 Sevginur61 Tek başına malesef geçmiyor toz şase ve granül kullandım geçmedi enfeksiyon hastalıklarına gittim antibiyotik başlattı geçmezse iğne başlatılacak göz ardı edilecek bir durum değil doktorunuzla görüşün.
Sevginur61 Pembesarelle2 hadi ya o kadar önemli mi hamilelikten önce olur kendiliğinden geçerdi o yüzden birşey yapmadım hiç
Pembesarelle2 Sevginur61 Erken doğum riski yaratıyor ve başka bir çok neden daha lütfen göz ardı etmeyin.
Sevginur61 Pembesarelle2 yaa çok teşekkür ederim yoksa üzerinde durmayacaktım fazla doktorla görüşeyim hemen
Muallime-fmo Enfeksiyonu kesinlikle ciddiye alın. Toz ilaç ve fitil kullandım. Hamilelik boyunca yaşadım. Bol su içmeye ve yoğurt yemeye çalışın. Geçmiş olsun
Busetasm Pamuk evet malesef bende ilk gebeliğimde enfeksiyon yüzünden erken doğum yaptjm ciddi bi durum
Firstpreg Sakineoncu Aman böyle önerilerde bulunmayın bence. Gebe sonuçta, düşük tansiyonu varsa bir de, düşer bayılır Allah korusun. Vebal almayınız.
Enfal_06 Sevginur61 tabikide doktora gidip fitil antibiyotik tedavisi görmen gerekir çoğu zaman iğne serumda takılıyor gebelere ben çok kullandım yarın sonuçlarım çikicak ona göre ilaç yazılacak enfeksiyon bebeğe zarar verir dikkate alın
Pamuk Busetasm Hele bide su,dut duyu diye akıl veriyorlar sinir oluyorum.Karsidaki kişinin gebe olduğunu unutuyorlar. Maalesef bizle enfeksiyonu en acı şekilde deneyimledik.
mmedinestlms Sevginur61 korkutmak istemem ama ben bebeğimi 14 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kaybettim sakın göz ardı etme hatta kana da karışabiliyor bu enfeksiyon mutlaka iyi güvendiğin bir doktora git
Sakineoncu Firstpreg limonlu su derken 1 2 Damla limondan bahsettim zaten benimde düşük tansiyonum var limonlu suyla geçirdim enfeksiyonu
Gkce27 Sevginur61 evet korkumdan her ay idrar tahlili yaptırıyorum ilaç verir doktorunuz . İlk gebeliğimde enfeksiyon yüzünden sancılanmıştım