Aslisko Kızlar şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarımı göstermedim biraz yüksek gibi bundan sonra nasıl bi yol izleniyor. 0.dakika 68 Referans değeri 70-109 60.dakika 164 Referans değeri 70-200 120.dakika 143 Referans değeri 70-140
cerend2024 Aslisko Benim de buna benziyordu sonuçlarım. Doktorum, daha az karbonhidrat daha çok egzersiz ve yürüyüş önerdi sadece
3438FG Aslisko Büyük ihtimalle diyet önereceklerdir. Benim 50lilikte sınırda çıkmıştı, hemen 100lük yaptırdı doktorum. Ozaman temiz çıkmıştı ama şimdi sizin 75lik olduğu için bir daha yapmazlar. Ya diyet önerirler yada birkaç konuda dikkat etmeniz gerekenleri söylerler. Geçmiş olsun
Evhamlikurabiyeanne Benim ilk kizima hamileyken aclik 105 mi neydi 2.saat 160larda cikmisti doktor sınirdasın dikkat et makarna ekmek kisitli ye demisti öyle yaptim ama bu hamileligimde seker cikti aslinda o zaman da varmis seker doktor ihmal etmis beni iyi ki zarar görmemis kizim simdi acliklarim 100 un üstünde cikinca doktor yüksek diyor o zaman nasil bi ihmale geldiysem
Evhamlikurabiyeanne Aslisko yani genelde öyle oluyor duydugum kadariyla bazen de tam tersi birinde olan digerinde olmuyor