Sosyolog-anne Merhaba hamişler 33haftalık hamileyim 2 3 gündür genital bölgemde yanma kaşıntı başladı nasıl geçer??? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi?
Sosyolog-anne Hulo2105 Bilmiyorum ki gittikçe artıyor kaşıntı kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim tahlillerde çıkar mı??
Sosyolog-anne Hulo2105 Eceliza3434 Doktor a gittim trivag fitil verdi zalain krem verdi birde iç çamaşıra damlatatilcak damla verdi.Akıntım arttı normal mi bu durum ???
Sosyolog-anne Eceliza3434 inşallah geçer 1 2 gün geçer dedim gittikçe iyice canımı acıtıyor bu hafta kontrol e gideceğim derim o zaman ilaç pek kullanmak istemiyorum da ama ilaçsız da pek geçecek gibi değil
Eceliza3434 Sosyolog-anne yok yok ilaçsız asla geçmez ihmal etme ve bebeğe zarar verir normal doğumda
Eceliza3434 Sosyolog-anne akıntı çok normal artabilirde hamilelik boyunca ben 3-4 paket fitil kullandım 9 aydır
Sosyolog-anne Eceliza3434 oyy 1 paketle geçer inşallah yaa bnm aynen doğum da zor olur iyilesmem lazım az kaldı da
Eceliza3434 Sosyolog-anne kesin geçer sen düzenli kullan ve şeker beyaz ekmek mayalı ürünlerden uzak dur şeker candidayı azdırıyor
Sosyolog-anne Eceliza3434 anladım teşekkür ederim yorumlar için inşallah en kısa zamanda geçer çok şükür bu zamana kadar bir şeyim yoktu iyi geçiyordu hamileliğim şükür ama bu durum beni kötü yaptı ya🥴