miniiiikfasulye Kızlar gözüm çok ağrıyor sağ bugün göz kapagim aşırı derecede kıpkırmızı damar önceden yoktu tabiki damar olur ama bu kadar belirgin bariz yoktu ve 3 gündür tansiyonum 14 15 16 çıkıyor küçük te 6 8 değişiyor doktoruma bir türlü ulaşamadım izindeymis acile gitsem mi
Yasminnnnn miniiiikfasulye Kaç haftaliisin doktoruna ulasamiyorsan mutlaka acile git bekleme canim keşke 3 gün bile beklemeseydin
Tugcev miniiiikfasulye göz damarı kızarması belirginleşmesi tansiyon belirtisi mi? Bilmediğim merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın 😊
miniiiikfasulye Tugcev bende bilmiyorum ki bugün korktullar benide ilk defa seni böyle görüyoruz vs diye baktım cidden öyle yoksa psikolojik mi bilmiyorum tansiyonum takip ediyorum dünden akşamdan beri normal
Tugcev miniiiikfasulye ben tansiyon takibi yapmıyorum ama geçenlerde farklı bir hastaneye gitmiştim sınırda demişti daha öncekiler hiç öyle bir şey dememişti. Bir haftadır benimde sol gözüm kızarıp damarlarım kan topluyor, yorgunluktan diye düşündüm ben. Sizde öyle yazınca acaba tansiyonla bi alakası var mı diye soru oluştu 😊
miniiiikfasulye Tugcev Ben tansiyondsn dolayı düşünüyorum bilmiyorum sormak gerekir tansiyon çıkınca benim ağrı oluyor gözümü açamıyorum baş ağrısı