Elifyurtt Kızlar 24 cu haftadan selamlar. Hala kendime sabit bir doktor edinemedim ve arayıştayım. Ümraniye de özel hastane ve doktor önerisi olan var mı???
Mihrimer Elifyurtt Hisar Hospital Çamlıca, Umut Tiryaki Özyurt Hanıma gidiyorum çok memnunum fiyatlar da diğer hastanelere nispeten uygun 🥰
Elifyurtt 125558 125558 az önce bi postta gördüm adını yorumlarına baktım soğuk ve mesafeli olduğu açıklamalarının kısa olduğu devamlı soru sormak geregınde bulunduklarını okudum Sedef hanımın hastalarının tabi gerçek nedir bilinmez
Elifyurtt 125558 Çamlıca erdeme gidiyordum fakat doktorumun ben kapıda ağlarken asistanım gelsin öyle alıcam demesi üzerine oraya karşı soğudum
125558 Elifyurtt tam tersine çok sıcak her şeyi tane tane anlatıyor geçen gittiğimde ablacım diye seslendi o samimiyette biri
Ayseyavuz0811 İlk hamileliğimde de Evagyn klinik Yasemin hanım’a gitmiştim kendisinden çok çok memnunum ☺️ Şuan ikinci hamileliğim yine ona gidiyorum ☺️☺️
Mihrimer Yeterkocoglu merhaba🥰 muayene ücreti 765 tl, normal doğum 13.500, zorunlu sezaryen 15.500, isteğe bağlı sezaryen 28.000 tl. Temmuzda ara zam yapmazlarsa fiyatlar bu şekilde🌸
125558 Yeterkocoglu normal sgk ücreti 950 civarı sağlıkçı ve sendika üyeliğim olduğu için 712 tl ödüyorum . Normal doğum 18 zorunlu sezeryan 23 isteğe bağlı sezeryan 35 bin. Doğum ücretlerinde indirim olmuyor