Anneeadayi3 Kızlar yarın sezeryana giriyorum lütfen sezeryan olanlar bana biraz morel versin ne hissedicegimi bilemiyorum akşam oldukça daha bı panik oldum genel istiyorum ama belli değil lütfen güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Yamanmomy Anneeadayi3 genel istiyorsan korkmana gerke yokki uyuyorsun uyanıyorsn odandasn herşey bitmiş korkma canım o yuzden bende genel olucam
OktaycanveAnnesi Anneeadayi3 ya okumadın mı benim postumu sana bişe diyim mi benden panik olamazsın olmana imkan yok ben girdim çıktım beş dakika sürmedi gibi geldi 2 gün önce oldum hiç ama hiç bişe yok ameliyat ve o günü misss prensesler gibisin herkes sana pervane tadını çıkart derim
Anneeadayi3 Miray-mom evet iğneden bile korkan biriyim ama sırf onun için herşeye katlanmaya çalışıyorum umarım güzel geçer
Anneeadayi3 Yamanmomy genel istiyorum ama çok kötü yorumlar okuyorum birde kendi doktorum genel olur dedi ama anestezi doktoru ile yarın gorusucem yatış yapıldıktan sonra spinal olur derse diye de tedirginim
Anneeadayi3 OktaycanveAnnesi o ilk ayağa kalkmayı o kadar kötü anlatıyorlar ki ondan korkmuyordum sayelerinde tedirgin oldum birde genel anestezi olursam uyutmadan mi sonda takicaklar bilmiyorum
Alyadefne OktaycanveAnnesi sonrasında kulakta uğultu olan çok kişi olmuş sizde oldu mu acaba ve tabi baş ve bel ağrısı vs +
Aytlkya OktaycanveAnnesi benimde son 4 günüm spinal anestezi olucak sonrasında ağrı sızı çok oluyor mu
GuzelMelegimm Anneeadayi3 spinal sezaryen ol ve sakin ol. Spinalin altın kuralı kımıldamamak ve sakin olmaktır. Sinek ısırığı kadar bile bişey hissetmeyeceksin sana o kadar garanti veriyorum. Sonraısnda da boool bol hareket etmek ve kahve içmen gerek. İnan çok rahat atlatırsın hiiç korkma
Anneeadayi3 GuzelMelegimm buralarda pek genel olan yok spinal için çok şey yazan var ama genel için hiç yok gibi birşey keşke ikisi hakkında da çok bilgim olsa
Yamanmomy Anneeadayi3 ben anksiyetem var genel istiyorm dedm hiç sorgusuz yaptılar istersne öyle söyle çok korkuyorm falan dersen genel yaparlar merak etme
Sadeceanne2 Anneeadayi3 ilk ayağa kalkmada hiç bir şey yok onu öyle anlatanlar anneciğinin nazlı kuzusu olan her şeye ağlayanlar var ya onlar 😄hiç korkma
GuzelMelegimm Alyadefne kımıldamaz sakın olursanız hiç bişey olmaz inşallah iğne yapılırken kınıldamayın 10 sn kadar. Allahım sağlıkla kırtarsın. Bana mutlaka yazın
Anneeadayi3 Yamanmomy var zaten soylicem bakalım yarın sabah bizi neler bekliyor sizin nasıl geçmişti doğumunuz
Alyadefne GuzelMelegimm ayy hadi inşallah 🥰 benim planlı sezeryan olacak sizin de değil mi ben çok hakim değilim buraya siz doğumdan önce bana yazın olur mu beni etiketleyerek