minimalannee Sezeryan doğuma makyaj ve lensle girebiliyor muyuz? Makyaj doğum sonrası yapılsa daha mı iyi olur?
myavocado minimalannee makyaj konusunu hiç bilmiyorum aklıma da gelmemişti hiç ama lens ile ne yazık ki girilmiyormuş.
tugcesakzci minimalannee izin vermeyebilirler olası bir komplikasyonda sizi tamamen uyutma ihtimalleri var eğer uyuturlarsa lens sizin için sıkıntı olur makyaj da sıkıntı olabilir bu yüzden.
ece1234- minimalannee makyajla giriliyor ama lens almıyorlar ve çıktığınızda makyajdan eser kalmıyor bence çıktıktan sonra makyaj yapmak daha mantıklı
myavocado _mavii_ Ama en iyisi kendi doktorunuza da sorun bazıları müsade ediyor anladığım kadarıyla, benim ki sezeryanda izin vermiyoruz neticede ameliyat demişti de. Ben de gözlük edineceğim 😅
Sukut66 myavocado Ben 3 defa girdim ameliyata biri kürtaj genel anesteziydi ozmn cikartalim yinede nolur nolmaz dendi cikartmistim Sinde spinal di belden asagiydi sadece dedim lensin var diye bisey olmaz galiba dedi hemşire yinede doktora söyleyin dedi bende olup biteni göremem diye soylemedim işime geldi 3. De sezeryandi yine spinal yarı uyuşuk ozmnda bebeğimi goreyim diye hiç soylemedim 😃
minimalannee ece1234- çıktıktan sonra o yorgunlukla yapılabilir mi fotoğraf çekimi için ikinci günü mü beklemeli acaba
Sukut66 minimalannee yok çok sukur yani gözlerim hep açık olduğu için bisey olmadi o anda sknti olur genel anestezi verirlerse sknti olurmu bilmiyorum ama bazen unutup lensleri uyuduğumuz oluyor yani ne gibi olabilir onuda bilemiyorum en fazla kuruluk yapıyor
ece1234- minimalannee kesinlikle beklemelisiniz o ilk ayağa kalkma olayı falan biraz zorluyor sizi çünkü
Tugcemu minimalannee kız aklıma sezeryandan sonra ki videolar geldiiiiiii alı rıza beyin felçli hali olan videolar varya 😂😂 hiç makyaj aklıma gelmedi o yüzden çıkınca yap bence duygusalız illa ağlarız