niyetimkalpkirmamak Hanımlar bazen alaturka wc ye denk geliyorum . Göbekten doğru düzgün çömelemiyorum. Bebişe alaturka wc zarar eder mi? Çömelince sıkışıyor sanki
tatlibebegim_ niyetimkalpkirmamak doğurana kadar alaturka kullandım bi sorun yaşamadım sadece karnım büyüdükçe zorlandım son zamanlarda
kardelen54 Bu durumu bende düşündüm klozet kullanamıyorum çünkü ama etrafımda sordum doğurana kadar alaturka kullananlar var hem eskiden klozet filan yokmuş annelerimiz hep öyle kullanmış riskli gebeligin yoksa bisey olmaz bence
niyetimkalpkirmamak kardelen54 ay evet yaa bazen annelerimiz ne yapmış diye bende düşünüyorum. Şimdi seçenek çok rahatız
Ftmrdcc Valla son 1 ay klozet kullandım o da mecburiyettten taşındığımız evde normal tuvalet yoktu o yüzden yoksa sona kadar klozet kullanmazdim bişey de olmadı ha zorlanıyordum o ayrı ama comelmekten geri kalmamaya çalıştım hep
balim35 @niyetimkalpkirmamak Evimde klozet var mecburen yani , temizliğini de ben yaptığım için kullanıyorum ama dışarlarda ya da başka kişilerin evlerinde oturmam klozete 🙄 nırmal tuvalet göbeğiniz büyüdükçe zor olur kendinize çile çektirmeyin evet daha sağlıklı olduğu söyleniyor ama nasıl kolayınıza gelecekse öyle yapın bence
niyetimkalpkirmamak balim35 klozete denk gelince etrafına peçete döşeyip öyle yapayım derken altıma kaçırıyorum zaten 🤣🤣