birkimseee Normal mi arkadaşlar strese girdim ondan mı etkilendi acaba diye düşünüyorum ne yapayım uzanıyorum ama
yeni-annelik birkimseee bende 23 haftalığım hep sağıma toplanıyor ara ara o bölgem şişiyor normal mi bilmiyorum ama bende yaşıyorum
Merve_31 birkimseee normal canım benim de bebeğim toplanıyor sürekli bir sağ da bir solda doktoruma brbek orada mı demiştim bazen rahimin şeklinden de oluyor demişti
birkimseee Merve_31 arada sancı oluyor mu peki sizde de Bende enfeksiyon var fitil kullanıyorm belki o da yapıyor olabilir gerçi
Annesinin1tanesi 24+3 haftalığız sürekli sağ tarafımda toplanıyor detaylı ultrason da da sağ tarafma toplandığında neden sürekli toplanıyor die sorduğumda cenin pozisyonunda elleri ve ayakları yüzünde şuan bebeklerin en sevdiği pozisyon demişti
Merve_31 birkimseee evet maalesef bende de enfeksiyon var şuna bile karnım ağrıyor sancı yapıyor insaAllah sağlıklıdırlar
Merve_31 birkimseee 21+2 benimde ben 20 li haftalarda doğum yapan suyu gelen başliklari görünce aşırı strese giriyorum sizde de oluyor mu acaba muhakkak görüyorsunuzdur sizde