SezerZlis 24 haftalik hamileyim hic dinmeyen diş agrisi Minoset bile zora kalmadan icmek istemyrm ama dayanamyrm artk ..
Bhr075 SezerZlis cay bardağına su koy karbonat ve tuzda koy karbonat yoksa sadece tuz koy gargara yap bi kaç kez geçer cnm bende Dişim çürük anca öyle yaptım da geçti gece de uyutmuyordu hiç unutmam insallah geçer 🤗
Smsmykla SezerZlis son 3 ayın içine girmeden doktor a gidebilirsin. çok zor diş ağrısı geçmiş olsun. benim de öyleydi çekti dişimi doktor
Sevgim1916 Araba hidroliginden pamuğa azcık al ve dişine bas kesin kesin kesin çözüm ölene kadar ağrımaz
YagmurDaskn Kulak çöpüne kolonya sürüp ağrıyan dişinin üzerine koy. Karanfil koymak da işe yarıyor ama hemen geçmiyor çabuk sonuç için kolonya 😊
SezerZlis Allah kimseye vermesin şu dis agrisini iki gundur hic durmadan agriyr arada dinip sizliyor ona bile raziyim tuzla gargara yapyrm surekli ama kolanyada denicem
Merweee Canım çok geçmiş olsun bende çektim aynı acıyı denemediğim şey kalmadı. Benden sana tavsiye sarmısak yemeye çalış sanırım antibiyotik özelliğinden dolayı müthiş etkili. Bide buz koyabilirsin ağrıyan tarafa oda hafifletiyor ağrıyı.
Selenaygur SezerZlis canim disciye gidebilirsin doktorundan izin alip bende yasadm aynisini doktorum cektirebilirsin dedi cektirdim bi sorun olmuyomus dis konusunda