Ozgecsk 6+3 eylül annesi olmaya hazırlanıyordum ki 5 haftalıkken 2 kese gözüktü doktorumuz ikiz dedi muhtemelen daha erken gelicekler👼🏻👼🏻🙏🏻 Yanlız kusma falan yok bol bol acıkma var 🤗
BuseMehmetncelAcar SinemCanbaz buqün insallah cnm sabah 9 bucukta sıram salıya aksadı 🤔 İnsallah hayırlısı buqün
SinemCanbaz 89287672541 inşaallah benimde öyledir canım bakalım yarın gidicem bende hayırlı haberler alırım inşaallah
Cemos jrarya aynn oyle bn bugun grdm minigimi tkrardan 😊😊 rabbime sukurler olsn bebeklerimizi saglklı ve hyrlı seklde kucagmza alalmda 😊
SinemCanbaz BuseMehmetncelAcar hadi bakalım inşaallah ikimizdende hayırlı haberler gelir benimde 9 da 😔
serenea BuseMehmetncelAcar bizde burdayııızzz 😇 bol bol uyku hali ve iştahsızlıkla birlikte, ayrıca kasık ve bel ağrılarıyla 😯 6 haftalığız, tahmini 28 eylülde dünyadayız inşallah 😍
Gunesmerve Merhaba hanımlar bende 6+6 haftalık hamileyim geçenlerde gittim kese görüldü inşallah cuma günüde gitcem kalp atışını ve bebişimi görürüz. Tahmini doğum 12 eylül allah herkezin yavrusunu sağ salim kucağına almaya nasip ettim 🙏
Eisrdn DilekGlbz ben bugün gittim doktora keseyi gördük 10 gün sonra da inşallah bebeği görmeye gideceğiz. Darısı senin başına olsun
EbruErtrkBaki Eisrdn gözünüz aydın bende bugün gittim kese göründü 2 hafta sonra bebek ıcın gideceğiz inşşallah 🙏🏻
SinemCanbaz Gamzeclskan gördük canım çok şükür iyi ama enfeksiyon çıktı bende sanırım emin olmak için kan aldılar inşaallah çıkmaz bişey olumsuzdur