SeydaGolcuk0 Haftanın icinde bir sürü sikayetim olustu hergun yeni bi sorunla gune başlıyorum resmen. İki gundur bacagimda garip bir agri var sag bacağım ozellikle diz kapagimin ustunde oluyo surekli bacagimi hareket ettirme isteğim oluuo donuyorum donuyorum gecmiyo nereye koysam bacagimi gecmiyor. Uyutmuyor da resmen gece aglicaktim huzursuz bacak sendromu mu bu sizlerde var mi neler yaptiniz bunun icin ?
sedaugur1 SeydaGolcuk0 bende 37 lerdeyim ve iki haftadır aynı durumu yaşıyorum. Sol bacağım diz kapağımın üzeri sızlıyor. Uyuyamıyorum geceleri bu ağrı yüzünden. Bu haftalarda çok ağırlaştığımız için oluyor tahminimce
Semihaaaaaaaaaaa SeydaGolcuk0 bende de aynısı var 34 haftalık hamileyim geceleri sürekli uyanıyorum 😌
SeydaGolcuk0 Semihaaaaaaaaaaa ay hele bunun yuzundennolan uykusuzluk mahvediyo dalamiyosun da uykuya valla iyice psikolojim bozuldu
Semihaaaaaaaaaaa SeydaGolcuk0 galiba ağırlıktan oluyor yaa 85 kilo olmuşum yeminle 😏 doğuma kadar bi 90′nı yakalarım heralde bu gidişle ben 🙋sadece bacak değil belimde kopuyo yerinden.
SeydaGolcuk0 Semihaaaaaaaaaaa Of of nasil gidicek bu kilolar bide o var 😂 saka maka bende 88 olmusum bel ağrım yok cok ayakta kalinxa oluyoda sag bacak sadece mahvediyo
SeydaGolcuk0 Semihaaaaaaaaaaa alıyoruz istemsizce napalim 😏 dogimdan sonra artik verilecek bi sekilde. Amaaan saglikli olalimda gerisi kolay hele ki dogumdan sonra eski halimize dönsek şöyle rahat nefes alma agrisiz sizisiz cok iyi olacak