Lykiav Kızlar 5 haftalık olduk ve bütün kokular midemi bulandırıyor. Henüz doktora gitmedim ve prillam almadım. Bulantı başka nasıl geçer. Birde çok çabuk acikiyorum hemen tansiyonum düşüyor. Normal mi?
Gulsahgunhan Lykiav bütün gebelik sürecinde düşük tansiyon ile mücalede ettim fakat hep tansiyonum kazandı ben kaybettim bulantı konusunda prilam kullndım iyi geldiğide oldu işe yaramadığı günlerde oldu doğuma 10 gün kaldı hala kusuyorum cok kötüyüm gebelik değil kendimi hastalık geçirmiş gibi hissediyorum
rabia41_ Lykiav bende aynıyım 15 haftaya geldim hala kusuyorum ve çok sık da tansiyonum düşüyo çok zor hala bir çağre bulamadım ben her her yerde tansiyonum düştüğü için dışarı bile çıkmak istemiyorum.
Gulsahgunhan Lykiav bilmiyorum neden oldugunu yüksek olmadıkca sorun yok diyor doktor fakat düşük oluncada ben sürekli yatıyorum baş ağrısı hele cok kötü oluyor
rabia41_ Lykiav yani çözümü pek yok bende çok çare aradım ama bulamadım mideni bulandıran şeylerden uzak duracaksın bende pirilam kullandım çok bir ise yaramadı genel de yağsız ve paharatsiz şeyler yemeyi tercih ediyorum eğer çok fazla midem bulanıyorsa eğer o gün sade ekmek veya peynir ekmek yiyebiliyorum ben
Ecoasd Çubuk kraker , balık kraker , makarna bide hiçbirseysiz hamurlar bana iyi geliyordu , birde patates , çözüm yok zamanmış çözüm , 14. Haftadan sevgiler