Iraz YncaY ben en iyisi adet bitiminde 2-3 gün yapıp 2 gün kala bırakayım çin takvimine inanrmisiniz peki
YncaY Iraz Çin takvim tamamen hurafe tutanda denk geliyo tessadüf yani ama dediğim yöntemlerle en azından şansını yükseltmiş oluyosun gerçeklik payı var hiçbişe %100 değildir zaten şansını denemek denir iyi şanslar gönlünce olsun ☺️
Iraz Sermec27 4. De birde adet butiminin ilk 3 gününü değerlendirip bırakın yumurtlama günü yapmayın bir deneyin isterseniz
M_glsm littlemiddle ay yasa bende hep bunu dusunuyodum gonlumdekileri yazmissin😂🫶 her kes kiz isteyince iyi oluyo erkek isteyince kiz dusmani🤦🏻♀️ bu nasil dusuncedir
littlemiddle M_glsm sorma bacım ya bu konu çok dikkatimi çekiyor, eskiden kız çocuklarına yapılırdı şimdi erkek çocuklarına yapılıyor ayrım 😬
M_glsm littlemiddle yani insan ikisinide istiyor sonucta bi oglum var kiz istiyorum eyer kizim olsaydi erkek isterdim😅
Whitecolour Iraz ben buna çok inanmıyorum yumurtlama günü tek ilişki ile ki buna çok eminim kızım oldu benim. Belki şansı arttırıyordur ama olacak olan olur