Soden63 Merhaba hayırlısıyla bir oğlum olacak ben beş yıllık evliyim benim kaynım evlendiğim günden belli Aslanbey ne zaman geliyor diye diye bir isim çıkardı ortaya geçen de cinsiyeti öğrendik Aslanbey mi geliyor dedi sizce aslanbey ismi nasıl
Nesli46 Soden63 aslanbey gerçekten komik oluyor bence anne baba olarak siz karar verin Aslan tek başına da bence kötü 🤷🏻♀️
Balbebek012 Soden63 sadece aslan katın bence seslenirken yine aslan bey dersin bak direkt aslan bey katarsan bu sefer okulda çok dalga geçerler
_-7_- Benim arkadaşımı adı da nurhanım dı yanı biraz komık oluyor Bide dalga geçme durumu da oluyor nurhanım hanım falan derlerdı
metemom_ Soden63 bir isimde bey veya hanım varsa çok saçma oluyor tanıdığım bir kadının adı gülhanımdı öğretmen olduğu için Gülhanım hanım diyorlardı sizin oğlunuza da aslanbey bey dediklerini düşünün bence sadece aslan daha mantıklı olur
mrvakcn Sonunda hanım bey olan isimler kulağa hoş gelmiyor ‘bence’. Yine de siz bilirsiniz tabi sizin çocuğunuz istediğiniz ismi koyarsınız. 🤎
cesaretinvarmiaska Soden63 Aslanbey’i isim olarak mı söylüyor? Eğer öyleyse Kendi çocuğu olduğunda koysun 🤷🏼♀️😉
littlemiddle Kaynınız kendi oğlu olduğu zaman tabii karısı da müsaade ederse istediği ismi koysun bence. Siz o öyle söylüyor diye içinize sinmeyen bir ismi tercih etmeyin.
bahocum Soden63 anketinizi tek seçenek olarak işaretlemediğiniz için oy verilmiyor ama aslanbey bence komik geliyor kulağa. Hem dalga geçilebilir hem de yarın öbür gün çalışmaya başladığında aslanbey bey mi diyecekler. Sadece aslan olabilir ama
gmzeatsvr Soden63 Sadece Aslan koyun bey demek isteyen gene desin 😅 ilerde ne dicekler çocuğa Aslanbey bey mi? Ayrıca onaneymiş de isim koyuyor onu anlamadım. Çok istiyorsa gitsin kendi yapsın da koysun ismini.
Papatya123_ Soden63 Aslan tercih edip yanına bir isim koyabilirsiniz . İsterse isteyen Aslan bey Aslan oğlum diye sever bu tuhaf olmaz . Ben ismini Aslan koymayacağım oğlum olacak İnşAllah kızıma da Babası aile arasında severken kullandığı ve benim de ailelerinde kullandığı kelime var bubda da paşa diye sevilmesini en azından eşimin sevmesini istemiyorum Aslan oğlum diye seversin dedim 😂
iremd-1798 Soden63 ben çağrı merkezinde çalışıyorum sonu hanım ve bey ile biten isimler geliyor ama inanın zorluk oluyor Aslanbey bey hoş durmuyor. Yanii ileri de sürekli bey diyecekleri yerde çalışırsa kendisine de zorluk olabilir. O yüzden kesinlikle tek Aslan koyun. İsim çok güzel ama beyi silin bence ❤️ en güzel kararı siz verirsiniz 🥹 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸
Fiigeenn Soden63 Aslan güzel ama aslanbey biraz garip geldi bana . Söylemek isteyen yine Bu şekilde hitap eder ama . Siz direk Aslanbey koymayın bence .