Ozgis1s Kızlar hangisini almalıyım????? Sporcu sütyeni yarım atlet tarzı çok daha rahat gibi duruyor ama hangi marka hangi model almalıyım önerilerinizi bekliyorummm 🥰🥰
gdaslik Ozgis1s ben ilk gebeliğimde pentiden emzirme sütyeni almıştım gayet memnun kaldım hatta hamileyken yine kullanmaya başladım doğumdan sonra da kullanacağım
babysmomy Ozgis1s ben ilk gebeliğimde pentiden emzirme sütyeni almıştım sonra sporcu sütyenine döndüm çok daha rahat ettim emzirme sütyenin alt kısmı rahatsız ediyordu
Hulo2105 Ozgis1s yarım atlet gibi emzirme südyenleri var aldım 1 tane waikikiden süngerli göğüsü de çok rahat
Booksandcats Doğumuma daha 4 ay var ama ben emzirme sütyeni aldım rahat edeyim diye çok da rahat ettim lc waikikiden bir de e bebekten almıştım ikisinden de memnunum ama sporcu sütyenleri de işe yarıyor onlardan da kullanıyorum
Yesim0722 Dilvin in destekli braletleri var. Mutlaka bakın. Emzirme sütyeni de aldım ama bence en rahatları bunlar..
Ozgis1s babysmomy bir de benim yaz sonuna denk geliyor İzmirdeyim emzirme sütyeni tertetie gibi geldi öyle midir
Booksandcats Ozgis1s hiç bilmiyorum inanın o açıdan düşünmedim ama benim aldıklarım biraz penye tarzı göğüslerim de büyür diye 2 beden de büyük aldım çok rahat ettim