kardelen54 Kızlar 14 haftaligim yüzüm icin haftada bir kere salisilik asit kullaniyorum biodermanin yesil olan sizce sıkıntı olur mu?
Feliz kardelen54 ben de 14 haftadayım çok araştırdım kullanılmaması gerekiyormuş. Yine de doktoruma sordum asit içerikli ürünler kullanabilir miyim diye. Bakalım ne yazıcak
kardelen54 @Feliz ben kullanmisimdir hamileleigimden beri 3 4 kere nenzarari olucak ben anlamadım ya her gün surmuyoruz ki
Feliz kardelen54 sabah C serum sürdüm korkup onu bile yıkadım düşün😂😂 çok sivilcem çıktı lekeleri kaldı serumlar kullanmak istedim ama doktoruma sordum önce bebeklerimiz çünkü❤️ doktorum izn vermedi ben de kullanmadım. Cream co’nun nemlendiricisine bile izn vermedi asitler içerdiği için
kardelen54 @Feliz valla ben kullanıyorum crem co da renkli güneş kremi de ce vitamini de hiç Dr sormadım da ya hadi salisilik asidi anlarım bunların ne gibi zararı olabilir bebeğe çok ta kasmamqk lazım
Feliz kardelen54 içerik özelliklerine baktım asitleri görünce korktum doğrusu😂 hyalüronik asit güvenli yazanlar olmuş ama riskli bulanlarda olmuş bilemedimki. Bu gün cips yedim onu bile taktım kafaya
Betul_ela0 Yüze sürülen hiçbirşey bebeğe zararlı değil sadece gebelikte vücut daha hassas oluyor lekelenmeye vs müsait olduğu için dikkat etmek lazım bu aslında şey gibi gebelikte makyaj yapılır mı kullandığımız ürünlerinin çoğunda yapılış aşamasında bi asit kullanılır zaten
kardelen54 @Feliz kız abarta ne olacak ki ben canim istediği zaman haftada bir kere yiyoru az az öyle düşünerek 9 ay geçmez zaten herseyde bi katkı maddesi var günlük elini yikadigin sabunda sampuanda peçeteye yani kullandığımız herseyde bisey olmaz
Feliz kardelen54 o kadar haklısın ki. İnan bir paket bile yemedim yani onu bile dert ettim içime. Doktoruma sorunca o asitleri de uygun görmeyince bakım işini bıraktım. Böyle genel nemlendirici falan sadece. Yoksa daha derin bakım yapmayı bıraktım yani
kardelen54 @Betul_ela0 valla zaten ayda yılda bir makyaj yapıyorum 2 haftada bir de kendimi iyi hissetmek için cilt bakımı yapıyorum onun da zararı olmaz herhalde her gün kullansak anlarım
Betul_ela0 kardelen54 canım zaten asitler hergün kullanılmaz gebe dahi olmasan zararı var o yüzden rütininde şaşma zıt asitleri bir günde kullanma yeter cildin bozulur bebeğe bi zararı olmaz