Hlimee Şu manzarayı görmek için milyonlar döken insanlar var öncelikle elhamdülillah Her saniye de Tüm müslüman kardeşlerime dua ettim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşallah 🤲🏼🤲🏼🧿 Bu duygunun karşılığı dünya da yer yüzünde yok Zor kavuştum evladıma aşılama ile gebe kaldım Bazı süreçleri iyi biliyorum Vallahi da billahi de her aklıma geldiğinde dilimin döndüğünce Rabbime yakardım isteyen herkes adına İnşallah hayırlısıyla diye Gebelerin duaları kabul olurmuş birbirimize dua edelim Evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım Onlara hayırlı anne baba olalım inşallah Vatanımıza milletimize en önce kendilerine saygılı birer birey olsunlar Allah oluşlarından ölümüne kadar emanet olsunlar.. karnımızda taşıyoruz ama hiç bir müdahale edemiyoruz Kendi bünyemize bile bir şey etmekle acizken Dua etmeyelim de ne yapalım Rabbimin kudreti üzerimize olsun inşallah ..
beyazkalp Hlimee aynı duyguları iki gün önce yaşadım mis gibi kokuyorlar hala 4 değil 10 çocuğum da olsa yine aynı duyguları,heyecanı,sevinci yaşarım. rabbim isteyen herkese bu tarifsiz duyguyu yaşatsın👶🏻😍 doğuma son 20 günüm kaldı 🩷🩷
06Canan Hlimee abimlerinde 7 yıl sonra tüp bebekle bebekleri oldu bende çok iyi biliyorum bu süreci rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dualarımda
Hlimee beyazkalp amin canım Rabbim seni de avazda kurtarsın 🤲🏼 Sağlıkla gelsin bebiş inşallah 🥰 İlk doğumum olacak ama şimdiden Kendime temkinlerde bulunuyorum dua et oku Rabbim duaların yüzü suyu hürmetine acıyı çektirmez inşallah kolayca gelsinler bebişler 👣👣
beyazkalp Hlimee amin canım benim çok sağol hepimizi inşallah benim sezeryan olacak senin normal doğum mu 😍💜