Bir_nazenin01 Kızlar 2 ay önce kürtaj oldum ilk adetimi 23 gün sonra oldum 10 gün sürdü ve bitti bu adetimi de 17 gün sonra oldum ve 12 gün oldu hala bitmedi peçeteye sildikçe kan geliyor bu düzensizlik normal mi lütfen yardım edin
Emiooo_ Bir_nazenin01 merhabalar düzeldi mi adetiniz acaba benim de kürtaj sonrası adetim uzun sürdü bugün 15. Gün hala devam ediyor
Zynpkcn Emiooo_ bende kurtajnsonrasi regl oldum ama 7. Gundennsonra kahve kahve leke.seklinde devam etti sonrasinda diger regl.tarihime kadar devam etti regl tarihinde gecmeeyince yine gittim basit kist olusmus.ilac kullandım sonraki regl normale döndü
Bir_nazenin01 Emiooo_ evet canım çok normal dedi doktorum hatta diğer iki regl ı’m de 15 16 gün sürüyor du sonradan düzene bindi
Emiooo_ Bir_nazenin01 ben kürtajın 50. Günü adet oldum. İlk gunler kanlı akıntı şeklinde geldi sadece peçeteye bulaşacak şekilde yani ped kirletmiyordum 6-7 gün o şekilde oldu bende sökülemiyor diye soğan suyu kekik çayı maydanoz suyu civanperçemi adaçayı ne var ne yok içtim sonra işte söküldü Perşembe günü hala kanamam var ve şuan o az geldiği günlerde dahil 15. Gün korktum
Bir_nazenin01 Emiooo_ bende çok korkmuştum ama sanırım o içtiğin bitkiler da sökmüş iyice canım daha içme doktoruna sor ama korkulacak bir şey yoktur
Emiooo_ Bir_nazenin01 peçeteye sildikce geliyor kanama miktarı az ama bitmiyor işte kullanmayı bırakmıştım zaten kanama çoğalınca
Emiooo_ Bir_nazenin01 inşallah bir an önce biter korkulacak bir durum yoktur teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
Zynpkcn Emiooo_ doktorum verdiydi hatirlamiyorum ama ne oldugunu bugun icince ilk.kanama duracak 3 gun sonra regl olacaksin dedi parcalar dusucek korkma dedi gercektenden ole oldu sonrasinda zaten hamile kaldim tekrar simdi gun sayiyorum kavusmaya şükür