HalisEbruoban Malatya44 amın insalka benı kızım 10 aylık 5 aylık oglusuma hamıleyım rabbım ısteyen bakabılen kımsenın kucagını bos bırakması😀
Merakliana Malatya44 adetime 3 gün kala ögrendm ama bn zamanında yumurtlamadm bes gün gec yumurtladm. Yani yumurtlamamın haftasnda öğrenmiş oldum
Fbd HalisEbruoban ah ah az bakmadım o telefonun feneri ile 🤣 testin altına üstüne tuta tuta sonuncusunda gerek kalmamıştı silik de olsa fenersi z görmüştüm
Mervemim Predictor adımda idrar testi var adetine 6 gün kalaya kadar dogru sonuc veriyor fiyatı biraz daha pahalı 35 tl ye almıstım yanlış hatırlamıyorsam Bn 2 gün kala yapmıştım testi 6 güne kadar dogru sonuc veriyormus zaten sizde yapabilirsinz
ozge92 Malatya44 ben adetime iki gün kala öğrendim idrar testiyle. Bu arada hemşeriyiz 😀 vatan 44 mekan 34😄
Malatya44 ozge92 hayırlı olsun bebişin canım. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini. Aaaa ne güzel. Malatyanın neresinden cnm
Umutlu2272 Malatya44 3- yada 4 gün varken test yaptım doğru çıktı ama doktor için adetin geçsin öyle git derim değerler düşük oluyo sonra doktor bugün git bikaçgün sonra yine gel diyecek.
EdaAsrin Adete 4 gun kala kanda negatif cikmisti hem de 0,1 😳 Adet gectikten 5 gun sonra idrarda pozitif cikti hastaneye gittik kanda 1300küsür. Sanirim gec döllenmeydi. O yuzden herkesinki degisebiliyor canim.