Byzz61 Çatlatma iğnesi ilk ay olmayıp 2. Ayda tutan var mı ? Ben çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı.11. Gün kan testi vermiştim 3.70 çıkmıştı sonra 15. Adet oldum. Bir daha denesem çatlatma iğnesi tutma ihtimali var mı sizce ?
Asyarslan60 Byzz61 ben 3. Kez oldum maaleeef nasipte yokmuş tutmadı ama okuduğum kadarıyla bi sürü arkadaş var tutan,inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız,doktorunuz ne diyorsa ona göre ilerleyin inşallah 🌸 Rahim filmi vs çekildiniz mi
Byzz61 Asyarslan60 yok hayır çekilmedim. Daha ilk defa denedim o yüzden. Bu ay yine adetim gecikti düzenli regli olamıyorum yarın tekrar doktora gidicem
Neva_aydn Byzz61 bende düzenli regl olmuyorum yumurtalıklarım büyümüyor ve catlamiyor klomen kullandım büyüdü fakat çatlamadi doktorumda hiç bişi demedi adet olunca gel dedi
Asyarslan60 Byzz61 benim doktorum tedaviye başlamadan rahim filmi çekmişti . Hem adet olmanıza yardımcı hemde gebelik olursa tutunsun diye duphaston diye bir ilaç yazmıştı doktorum sorun isterseniz bi. Ya da vücudunuz rahat bırakarak evde lh testleriyle de yumurtlama gününü deneyebilirsiniz.
gencanne97 Bende pko vardı 2.denemede tuttu şuan 40 haftalığım doğurmayı bekliyorum bu surecin. %50 si psikoloji o yuzden sadece dogru uzmanlardan bilgi alin ve kafanizi arastirma yaparken vs karistirmayin bol saglikli beslenme ve hareket ve zihninizi temiz tutmak🫶🏻 guzel enerjilere inanin guzel seyler olsun❤️
Byzz61 gencanne97 gencanne97 aslında olumlu düşünüyorum olumsuz düşünmüyorum Allah izin verirse hayırlısıyla olur. Ben mart ayında Klomen artı çatlatma iğnesi oldum sonra Nisan 2 de adet oldum tutmadı. Tekrar adet olmayı bekledim bu ay olamadım doktora gideceğim yarın o yüzden. Büyük ihtimal tarnusal verip adet olduktan sonra tekrar Klomen verecek sizin süreciniz nasıldı acaba ?