tezel-3 Doğru çıkanlar var mı? Kızımda bakmıştım doğruydu tabiki batıl inanç ama bazen tutanlar oluyor 😂
E_Duha tezel-3 ya çin takvimine nasıl bakıyorsunuz mesela cin takvimine göre doğum tarihinizin gün ve ay kısmı, tablodaki çin yeni yılı tarihinden önceyse şu anki yaşınıza iki yaş daha ekleyin falan deniyor ya o şekilde mi baktınız yoksa direk mi
Babymom07 tezel-3 valla bende cinsiyeti öğrenmeden önce baktım hatta 4 5 tanıdığıma baktım hepsi doğru çıktı benimki yanlış çıktı inandırmıştım kendimi ama 😂
AysenurSarenur tezel-3 ben şuan ikinciye hamileyim ilk çocuğumda kız dediler kız oldu şimdi bunda da baktırdım kız diyolar bakalım doğru çıkacak mı bu sefer 😁
tezel-3 E_Duha normal Google çin takvimi hesaplama yazdım annenin doğum tarihi ve son adet tarihi girdim hesaplaya bastım o kadar
E_Duha tezel-3 yaa ben öyle bakınca kız diğer türlü yaş hesaplayıp bakınca erkek çıkıyor rus ve kan yenileme de de erkek çıktı burda 12. Hafta ultrasonu ile sordum %70 erkek %30 kız gibi falan söylendi hala öğrenemedim 17. Haftaya girdim salı günü randevm var en kötü detaylıdan umudum var öğrenirim diye
Elif578 tezel-3 ya benim gerçek doğum tarihimle kimlikte yazan tarih farklı gerçek tarihimi girmeliyim dimi 😀
Babymom07 tezel-3 evet bende birçok kişiye yapıp doğru çıkınca dedim kesin benimki de doğrudur ama değilmiş 😅
Leyliya tezel-3 bu siteden eşinizin ve kendi doğum tarihinizi girip son adet tarihini de girip görebilirsiniz https://blog.mucizeanne.com/tazelenen-kana-gore-cinsiyet-hesaplama/