Melike2535 Kızlar üç yil oldu sebepsiz infertilite iki kimyasalım var bu ay farklı takviyeler kullandık eşimle belirti olarak sadece dokununca göğüs uclarimda ağrı oluyo sizce erken gebelik testi yaparsam çıkar mi
Melike2535 nununundunyasi bende çok arada kaldım aslında dilemeyi düşünüyorum ama iki kimyasal olunca erkenden bi önlem alırım diye düşünüyorum varsa
nununundunyasi Melike2535 seni anlamaya çalışıyorum 🥹 ben 4 gün kala öğrenmiştim varsa şu an çıkabilir ama geçince de kendini gösterebilir eminim sayısız test yapmışsındır hayal kırıklığı nedir biliyorsundur. O yüzden gönlünden ne geçiyorsa onu yap 🥰
tezel-3 Melike2535 böyle de acaba diyerek insan kendini yiyor en azından negatif ya da pozitif kesin sonuca ulaşır acabalarsan kurtulursunuz Allah gönlünüze göre verir inşallah 🌸
Melike2535 nununundunyasi evet çok test yaptım bu zamana kadar şuna o kadar garip hissediyorum ki daha doğrusu hissizlestim varsa da inanamicam heralde bi süre yarın eşime test aldırıp sabahtan yapıcam yoksa da rabbimin takdiri diyip beklicez
nununundunyasi Melike2535 kalbinden geçeni yapacak olmana sevindim 🥰 Allah’ım gönlündekini en kısa sürede versin sana 💐
Elif-ada- Melike2535 Evet bende öyle oldu hamile olduğumu bilmiyordum hiç göğüs ucunda ağrı olmazdı dokundukça ağrıyordu ama ben hamile olduğumu anlamamistim malesef ben bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim 6 ay oldu ve 5 aydır denememize rağmen olmuyor nasip artik
Melike2535 Elif-ada- rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin en yakın zamanda size de yarın test yapıcam pozitifi görürüm bende insallah
1anne2bebe Melike2535 benimde bata 5 gün var. Göğüs uçlarım ağrıyor sizin gibi. 6 7 gündür geçmeyen bel ağrım var. Uyku hali ve halsizlik var üstümde yarın kan versem mi düşünüyorum