B_u_s_ra Benim ağrım ya da kanamam olmadan fark edildi kesenin aşağıda olduğu 24 haftalıktı serklaj oldum şuan 31 haftalıpız her an gelebilir diyor doktorum
Goktug61 Birbebekk yok değildi kapatıyordu ama tam kapatmıyordu korkmayın ben çok korkuyordum internetten bakınca çok şükür herşey iyi geçti Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza almayı nasip etsin
Beyzabbygt Birbebekk merhaba benim de totalis hangi hastaneye gidiyorsunuz beni üniversiteye yönlendirdiler
Eliff_gny Birbebekk bugün bana da söylendi rahim alınma ihtimalini ama doktor her ihtimali söylemek zorundayım bunlar sadece ihtimal plasenta yukarı çıkarsa 39 hafta da sezaryene alırız çıkmazsa 37 de almamız gerek dedi
Goktug61 Eliff_gny yukarı çıkmadı ama tamamen de kapatmıyordu ama biraz kapatıyordu kanamayla suyum geldi aynı anda 36+2 de sezeryanla doğum yaptım
Eliff_gny Goktug61 doğum anında aşırı kanamaniz oldu mu benmde tam kapatmıyor ucunda dediler sezaryenle 37 hafta da alabiliriz dedi doktor bugün düzelirse 39 da alcak ama kanama riski de olabilir bazi durumlar da rahimi almak zorunda kalıyoruz dedi inşallah öyle bisey olmaz
Goktug61 Eliff_gny kanamam çok oldu doğuma almadan önce hatta parça bile geldi iki kere ama doğumda aşırı kanamam olmadı çok şükür herşey iyi geçti
07sym07 24 haftalık olduk bugün 21 haftada kontrolde plesenta aşağıda dedi doktor progestan devam dedi ama korkulacak bisey olduğunu yada dikkat et demedi bana herkeste farklı durumlar oluyor sanırım