Esrayenisen  Arkadaşlar merhaba pazartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum dün akşam yapmış olduğum teste bakabilir misiniz iğne etkisi mi yoksa gebelik mi
9000 Esrayenisen iğne üzerinden 14 gün geçtikten sonra kesin net sonuç alırsın canım hala iğne etkisi devam ediyor olabilir
Edaacar-ozkan Esrayenisen Canım iğnenin etkisi on gün sonra geçiyor sen dayanamayıp bir hafta içinde teslim almışsın bu iğnenin etkisi tabii ki hamile de olabilirsin ama şu an gösteren yine etkisi ne sonuç almak için üçüncü 14. günü tekrar test yapmanı öneririm hatta kimilerinde 16’sında 17’sinde çıkıyor
Esrayenisen Evet 1 hafta oldu iğne olalı ama evde test vardı dayanamadım yaptım belki iğne etkisi geçmiştir bundan sonra ara ara test yaparım diye düşündüm 2,5 senedir bebek istiyorum
Asyarslan60 Esrayenisen iğneden 14. Gün geçmesi lazım iğne etkiai olabilir o yüzden sizi yanıltır🌸 Sabırla bekleyin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🌸
E_Duha Esrayenisen test için erken muhtemelen iğnenin etkisi çünkü idarar da çıkması için en az 10 gün den fazla geçmesi gerekir ki o bile çıkmaya bilir inşallah olur tabiki ama umutlanmayın hemen biraz daha beklemenizi öneririm