Canan96 Moralim bozuk bebegmi hasta neye yatırdılar durumu haknda bilgide vermiyorlar ne olursunuz bebegm için dua ediniz baskabisey istemiyorum. Ve göremiyorymda hiç bisekilde sadece süt sagip süt goturyorum
Minikfasulye Canan96 Allahim yardimcin olsun canim 😔 cok zor kendim yasamadim ama kardesimde annem gozlerimn onunde erimisti resmen hele o gorememe. 9 ay gozunden bile sakiniyosun insallah bir an once iyilesir dualarim seninle 🙏💕💐
Nrnsmt Canan96 geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . Bu yazını okumadan aklıma geldin bebeginin sarılığını merak ettim yazdım da hatta . Benim bebegim de sarılıktı da
Minikfasulye Canan96 canm benm kardesimde epilepsi cikti soguk havele gecrdi ondan yatti yogun bakmda su an engelli o yuzden ona gore odaklama kendini Rabbim buyuk onun izniyle bisy olmz gene saglikla alirsin kucagina ❤ zatüreden sadece suphelendilermi kesin tani koydularmi
Canan96 Minikfasulye başla ngici varmış birde sariligida yüksek çıktı yatırdılar hastaneye . Damar yolunu açıp o şekilde tedavi ediceklerms
Minikfasulye Canan96 kesin tani konmadysa cok korkma sarilik bebeklerin hepsinde oluyo %90 ninda geciyo sen sakin ol bebegini saglikla goreceksin insallah bide devlettemisn genelde ozelde annede bebekde ayni odada tutuyolar bu durumda sen goremiyorum dedin ondan soruyorum yanls anlama
crescent_ Canan96 sarılık korkulacak birşey değil. Zatürre de başlangıçmış daha. Moralinizi yüksek tutun, enerjiniz iyi yansısın bebeğinize. Allah şifa versin tez zamanda 🙏🏼