Ben henüz 1 haftadir diyet yapiyorum dün de insuline basladik ama simdiden zorlandım siz aylardir yapiyormussunuz Allah kolaylik versin dun markete gittik esimle peynir standinin oradan gectik tanitim icin kürdana bir seyler saplamışlar peynir sandim agzima atacaktim meğersem peynirle yapılan bir tatliymis meğer almısken geri bıraktım gözlerim doldu utanmasam ağlayacaktım hamileyken gercekten zor oluyor.Ben ilk cocugumda dogumdan sonra alerjisi cıktıgı icin 7 ay süt ve süt ürünleri diyeti yaptim cok zorlandim ben 7 ay sonra diyeti actim kızım 3 yasina kadar diyet yapti her yere ona özel yiyecek taşıdım hep alternatif seyler ürettim o zamandan kalma bir yorgunluk var üzerimde henüz diyetini acali 6 ay oldu 6 ay aradan sonra baska bir diyetle karsi karsiya kaldim ah annelik sen nelere kadirsin.Ama hic bir diyet evladının bir cikolatayi pastayi yiyemeyip yutkunması anne tadi nasil onun diye sorması kadar aci değiĺ canlar kızımla kac defa pasta yiyemedigi icin ağladık ortamda cocuk varsa yaninda cikolata olmasin diye dua ederdim cocugum boynu bükük kalırdı yeter ki evlatlarimiz bir seylerden mahrum kalmasın o cok daha zor bizler en azindan büyüğüz irademiz var ama cocuklar laftan anlayacak yasta olmuyorlar.Bu duruma üzülünce hemen kizimin alerjisini aklima getiriyorum