G-10 Astım alerji hastasıyım doktor normal doğumu önermiyor sezaryan diyor tehlikeli olabiliyormuş siz nasıl yaptınız astım atağını acaba çok kararsız kaldım
Shrr- G-10 benimde var nefes almakta zorlanırım diye korkuyorum ama normal doğum düşünüyorum doktorumda aksi bir şey söylemedi olumlu bir doktor olduğundan mi bilemiyorum
Pamuk G-10 2 kere normal doğum yaptım.Birinde suni sancı aldim.Ve ileri derecede astım hastasıyım,hiçte bir sorun olmadı.Perinatoloji takipliydim,doktorlarımız birkere bile normal yapamazsın demedi. Hep ozellerde herseye normal olmaz diyorlar 😏
EsranurB G-10 bende astım hastasıyım burda bekleyeyim tecrübeli annelerden biraz bilgi alalım bizde 25+3 haftalığız doğumla alakalı konuşmadık doktorumla
Shrr- Pamuk doktorum özel olmasına rağmen destekliyor normali bol bol nefes egzersizleri yapmaya çalışacağız artık yapacak bir şey yok
Pamuk Shrr- Ne kadar güzel. Ben anlamıyorum zaten hiç denemeden direk sezaryen diyorlar normal isteyenlere bile.
EsranurB G-10 evet gebelik öncesinde ve gebe olduğumu öğrendimten sonra devamlı kontrole gidiyorum düzenli olarak da symbicort 320 kullanıyorum gebelik öncesi seretide ve ventolin kullanıyordum ama ventolini gebelikte kullanmayı tavsiye etmedi doktorum çok kötü olmadıkça kullanma dedi