Rbyglc Arkadaslar sezeryan da kaç gün kalıyorsun normal de kaç gün kalıyorsun hastane de ben sezeryan da bir gece kalınıp ikinci gün cıkarılıyor diye biliyorum normal de aynı galiba bilen var mı
GozdeCemre Rbyglc özelde 1 gün devlette 2 gün canım tabi bu gazını çıkarmanla da alakalı gazını çıkaramazsan bu süre uzuyorda
MihmininAnnesi Rbyglc ben de sezaryen de 28 Kasım akşamı doğum yaptım 30 unda doğum yaptığım saatte çıkmıştım
GozdeCemre Zynur16 bebek küveZdeyse seni gene çıkarıyorlar hastaneden bebeğini gidip görüp süt götürüyorsun sadece ama sende varsa sıkıntı sıkıntın geçene kadar kalıyorsun gAzını çıkaramayan 1 arkadaş 1 hafta yattı ve tekrar ameliyata alınmıştı
Sulemrahkuzey Ben özelde sezaryen olmuştum 4 sene önce bi gece kaldım kuzenim devlette sezaryen oldu Cuma günü hala hastanede 2 gece yatış vermişler
Elizveannesi Rbyglc sezaryenle öğlen doğumum oldu, ertesi sabah çıktık çok şükür. Bu da sezaryen olucak ama ne olur bilmiyorum. Kimileri 2 gün diyor, Bi arkadaşım 4 gün kaldı, kan değerleri çok düşüktü 🙄
Elif25 Rbyglc Türkiyede öyle bildigim kadarıyla 😂 ben fransadayım Normal Dogumda 3 gün sezeryan dogumda 7 gün hastanede kalıyosun. Erken çıkmak istersen bişey olırsa biz kabul etmeyiz diyip kagıt imzalatıyorlar 😂😂
seyma281015 Normal Doğum yaptım gece 10 buçukta olduğu için ertesi gün 10 buçukta çıkış yapamadım bide ertesi gün 29 ekimdi. 2. Gece de öyle kaldım. Tam çıkacak derken bebeğinde biraz sarılık var bugün de kalıyorsun dediler 3 gece yattım kabus gibiydi 😣
Defne00Duru Bi Sıkıntı olmadığı sürece 1 gece diye biliyorum ama hastaneden hastaneye de değişiyor sanırım görümcem de bi Sıkıntı olmadığı halde 2 gece yatırmışlardı devlet hastanesinde