Seymaegg Şu an 15. Haftadayim ve açlık tokluk şekerim yüksek çıkıyor, 6 gün takipten sonra düşmezse insülin vereceğiz dediler? Yaşayan var mı acaba?
cLearQueen Seymaegg evet benim de ayñı sekil. Şuan insulin kullaniyorum gunde 3 kez… oncesinde insülin direncim vardı
_mavii_ Seymaegg benim 6.haftamda şekerim yükseldi, diyetisyenle birlikte ilerliyorum, şimdi 12.haftaya yaklaşıyorum ve şekerim normale döndü
Evhamlikurabiyeanne Benim de yüksek cikti insulin baslandi ama ben 25 haftalikken seker yüklemesinde farkedildi sizinki kadar erken olmadı öncesinde seker sorununuz var miydi ?
Kayalp Evhamlikurabiyeanne insülin ne yapıyor kizlar bende de var seker ve sabah açlık şekerim hep yüksek 110 larda cikiyo ve tokluk bi saat mi 2 saat sonra mı olcuyosunuz
Seymaegg Evhamlikurabiyeanne evet pcosum vardı ve insülin direncim vardı ama bu kadar yüksek değildi şu an tokluk şekerim 140 in üzerinde çıkıyor hep
Seymaegg cLearQueen benimde insülin direncim vardı pcostan dolayı, size degerleriniz kacken verdiler acaba
Fasulyeninhikayesi Kayalp insulin sekeri dengeliyor canm bebege zarari yok dusmeyen seker icin cok onemli bende gunde 3 kere 2 cesit insulin kullaniyorum ve yemege basladigin saatten bir saat onra olcum yapiliyor yani 9 da kahvalti yaptıysan 10 da tokluk seker olcumu yapmalisin saglijli dogumlarimiz olsun insallah hepimiz icin 🤲🏻🤰🏻💜
cLearQueen Seymaegg aclık 100 tokluk 1.zaat bazen 145 falan oluyodu. Direkt verdiler 140 gecince zaten
Seymaegg cLearQueen muhtemelen bana da insülin verecek 1 hafta ölçüm takibi verdi yazıp götürecegim. Hiç insülin kullanmak istemiyorum diyetle düşmez mi acaba 🥺
Kayalp Seymaegg benim ilkinde de seker vardi ve ben diyetle kontrol altına aldım bu unsilin tam olarak ne işe yariyo yani
cLearQueen Seymaegg ben de istemiyodum ilk gün çok ağladım hatta. Cok zor gercekten butün hayatımı kısıtladı biyere giderken bile buz aküsüyle tasıyorum bazen disarda yapmak zorunda kaliyorum.. millet gebeligini ne kadwr kolay geciriyo ben gecen gün tiramisu yemek icin agladm resmen ama yemedim. Cidden paikolojsii cok zor.. 20.haftadan sonra seker yukseliyomus otomatikman. Simdiden kullanmakta fayda var
Seymaegg cLearQueen gerçekten çok zorlu bi süreç Allah yardımcımız olsun arkadaşlarımdan gebe olanlar var cikolata falan yiyolar benim için şu an hayal gibi ya. Sizi çok iyi anlıyorum
Seymaegg niyetimkalpkirmamak hiç bi şikayetim yok aslında sadece kontrol amaçlı bakmıştı doktor yüksek çıktı
niyetimkalpkirmamak Seymaegg bende yaptırdığıma pişmanım. Her gecenin mi şekeri yüksek gelir. O şekeri bi anda vucuda yüklenince tabi çıkar. Hotmknları bozduk galiba