elvangnc Kizlar inanamiyorummmm soktayim kasetler silikti bundan niyeyse kasimd ayasadgm kimyasaldan dolayi cok umitsizdim amaaaaa
Nergislyssa elvangnc var bence kuzum Allah kucağına yakıştırsın inşallah , ne ağlamıştım ben öğrendiğimde 🪽🐣
bebegim35_ elvangnc canım ben de aynı durumdayım testlerim pozitif ama arada adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor özellikle hareket ettiğimde aniden insan korkuyor haliyle…
Busra19s elvangnc normal canım bende adetim gecikti 8. Gün test yapıp öğrenmiştim ama hep adet olacakmış gibi agrim vardı benimde meğer yerleşme agrisiymis doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim
xhbgns elvangnc Hayırlı olsun hemen kan verin düşük de olsa yanılma payına karşılık ama regl ağrınız varsa da normaldir erken gebelik belirtileri ile regl belirtileri neredeyse aynı sağlıkla doğsun inşallah
elvangnc Kizlar normalde adet gunum dundu ama yumrtlamam buay uc gun gec oldu catlama 8 mayis oyle hesap edin dua edin bana doktorada gidemyrum cok erken
Lila2455 elvangnc doktora değilde özelde kan verin yarım saate çıkıyor sonuçlar valla bende idrar testi yapar yapmaz koşa koşa gittim kan vermeye insan emin olmak istiyor düşük değer çıkarsa falan diye
Cigdem132 elvangnc ben önce kanda baktırmıştım beta hcg 200 dü sonra evde yine bakayım böyle bir anım olsun diye diye bakmıştım benimki de bu siliklikteydi 🥰
06Canan elvangnc öğrendiğimde bende çok ağlamıştım hayırlı gelsin inşallah canım kan ver doktorunada ağrını söyle
Lila2455 elvangnc ben bu testle yapmıştım aynı marka galiba değerim 3 bin küsür olmasına rağmen ilk çizgi gibi koyu değildi koyuluk vardı ama o kadar değildi normal test yaptığımda onda renk bildiğin bordo çıkmıştı
Glycll elvangnc hayırlısı olsun demek için erken ama bende adetimi bigün geçtikten sonra test yaptım böyle çıktı ve hemen dr gidip kan verdim 300lerde çıktı. Dr gitmelisin yada kanda baktırmalısın