Meryyy__ Yarın sabah sezeryan doğumum var çok heyecanlıyım aramızda pozitif doğum yapan varsa bizimle paylaşabilir mi o süreci, hem ben hem de hamiş arkadaşlarıma moral olur 💕💕💕🙏😍
NehirNil Meryyy__ hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallah hem genel hem belden 2 türlü sezaryen olan biri olarak sormak istediklerinizi cevaplayabilirim @Anneeadayi3
Meryyy__ NehirNil belden daha iyi diye biliyorum o ana şahit olmak çok güzel bir duygudur 🙏peki belden uyuştuğunuzda hissettiniz mi
NehirNil Anneeadayi3 Spinal bence daha az ağrılı geçti benim herkesin bir olmayabilir genelde yürümekte bile zorlandım tek başıma adım atamazken Spinal de bebek kucağımda yürüyebiliyodum
Anneeadayi3 Meryyy__ amin canım inşallah 8.30 yatış var bakalım hayırlısıyla olsun bitsin biran önce :) spinal mi düşünüyorsun
NehirNil Meryyy__ hayır hiç hissetmedim onlar bebeği çıkarırken sedye hafif sallanıyodu o kadar. Genel anesteziye göre daha çabuk toparladım 4ün de 3. Sezeryanımı olcam yine belden olmak istiyorum ve o ana şahit olmak gerçekten çok güzel
Anneeadayi3 Meryyy__ ilk başta evet ama çok uzun sürmedi kendimi sürekli kalkmaya odakladim öylede oldu :)