zumruduanka07 38+5im akıntı gibi bir şeyle uyandım iç çamaşırımı ıslatacak akıntım oldu. Nişan vs değil öyle bir yapıda değil su gibi açık renk kanlı akıntı acaba su mu sızıyordur? Yoksa su olsa bir anda foş diye mi gelirdi?
Bguzeel zumruduanka07 foşş diye gelmeyebiliyomuş. Yani tedirgin etmek istemem sizi ama haftanız da buna müsait e bide kanlı diyosunuz🤔 acaba bi doktora mı görünseniz yada varsa numarası va danışsanız dicem de geç bi saat malum😏
MahurunAnnesi zumruduanka07 benim suyum bir anda gelmedi akıntı gibiydi az az geldi bende su olduğunu bilmiyordum bütün gün hiç anlamadım en son fazla aktiginda anladim suyum olduğunu o gün su akarken sancım vardı fazlalastiginda doğum sancım netlesmisti
Esule zumruduanka07 su geldiği zaman bir kere olmaz mutlaka sızıntı şeklinde arkası gelir demişlerdi bana. Kese delindikten sonra su bitene kadar boşalırmış
MahurunAnnesi zumruduanka07 sıcak suya otur rahimin yumusasin banyoda göğüs uçlarına masaj yap sancıların başlasın hayırlısı ile kucağına alırsın inşaAllah yavrunu
zumruduanka07 Esule teşekkür ederim kanlı geliyor benim ama su değilmiş normal dedi sancı olunca gidicem artık şükür bebek iyiymiş🙏🏼
zumruduanka07 MahurunAnnesi yaa fayda eder mi öyle açılma da yapar mı deneyeyim ben onu inşallah başlar 🙏🏼
MahurunAnnesi zumruduanka07 evet eder tabikide her gün on bes dakika sıcak suya otur doğum vaktin gelmiş etki edecektir ben 38+3 de dogurmustum 37 den beri sicak suya oturdum merdiven inip çık yürü bol bol birde korunmasiz iliskiye girebiliyorsan gir spermden yumuşatiyor ☺️ bunlarin hepsini yapmistim 4 saatte dogurmustum