Hilallaylizz BirAskMasali1323 aynen öyle çok şükür yardımcı oluyorlar biz kiyamiyoruz inanın ise gittiği gün bile yardım ediyor bana Allah bin kere razı olsun ama arada dediğin gibi 😂dusman oluyorum bilmiyorum hormonlar heralde
192535 BirAskMasali1323 amin sizinkide sağlıkla gelsin ben biraz evhamlıyım yaptırmak istedim yoksa gerek yok doktor yaptırmanız gerek demediği sürece 🥰❤️
BirAskMasali1323 192535 Evet bizimde isteğe bağlı dedi Fetal DNA yi ama detaylı ultrason u kesinlikle yapın dedi..Cinsiyet sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi mühim değil
annelik_4 Hilallaylizz 37+5 oldum çatı kemiğim çok ağrıyor yatıp kalkarken aglayasim geliyor ağrıdan geceleri hiç yatamıyorum sabaha karşı uykusuzluktan artık sızıp kalıyorum bir an önce hayırlısıyla dogursam diyorum artık çok zorluyo🥴
Babymom07 Hilallaylizz bende gündüz uyuyorum gece ayaktayım ama aşırı fazla uyumuyorum nedense dönerken bile uyanıyorum artık hafifleşti uykum kişiden kişiye değişiyor demek ki😅
192535 BirAskMasali1323 evet 20haftadan sonra detaylı olucak bizimde hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler