Esomami Dayanilmiycak bi agri gibi degil ama ilk defa boyle oldu😔 bosa telaş yapip hastaneye gtmek istemiyorum pazartesi ameliyat olucam ama
Esomami Ezgi14 evet canim 3 kere oldu sertlesirkende belime vuruyo suanda sirtim agriyo bebek hickiriyo sanirim
Mucize7979 Ezgi14 bende de var. Gece uyurken oluyor ona uyanıyorum. Ama kabızlığım var ona yordum biraz
Ezgi14 Esomami canm benm 37+1de surekli karın sertlesmesi ve hafif agrim vardi dogurdum bi git nst cektir nolur nolmaz
gamzedenizz Mucize7979 3 gundur ayni durum bendede var karm tas gibi 3 gundrde kabzm ne yaptnz peki artk karm aciyo
Mucize7979 gamzedenizz doktor şurup verdi o biraz işe yarıyor. Bi de ılık suya kuru kayısı koyup hem içiyorum hem yiyorum. Ama bi gün iyiysem üç gün sancılıyım 🙄
Kardii Benimde çok kasılmalarım oluyor geriliyor yani bebek karnım belim kasıklarım uyuşuyor resmen doktora gittiğimde sorucam bende ne olur ne olmaz korkuyor insan
Deletedmom411 Benim de kasılmalarım oluyor özellikle ayakta durduğumda karnım sertleşiyor belime vuruyor karnımın içi oyuluyor gibi oluyor hastanede yatarak nst çekiliyorum hiç bişy yok sancı neredeyse 0 🙄🙄 hastanede denk gelmiyor, yalancı sancı sanırım ama bayağı şiddetli oluyor o ağrılı kasılma 35+2 im