Merhabalarrr,
İkizlerimle 13. Haftaya girmiş bulunmaktayız 🙈 Bir limon büyüklüğündeyiz peki sizz ??
2 yaşında birde kızım var , 2. Gebeliğim ama herşeyi unutmuş acemi bir anne adayı gibiyim 🥹 Sanırım birde ikiz gebelik daha da farklı olduğundan ❤️
İki tane bebişş gelcek fikrine hala alışabildim mi dersek hala alışamadımm, geride 2 yaşında kızım olması beni duygu karışıklılığına sokan tek şey 😓 Gün geçtikçe bebeklerime alışmaya çalışıyorum 💞
Sizin nasıl geçiyor ağrılarınız vs. Oluyor muuu 🙏🏻

ikizlerimibeklerken- merhaba benim de ikinci gebeliğim ve bende ikiz gebeyim. 21 haftalığız biz. İkiz fikrine ben de çok zor alıştım 😄

Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Yolu yarılamışsın sen maşallah. Herhangi bir zorluk yaşıyormusun hareketlerinde kısıtlanma falan oldu mu bende en başından beri bel ağrısı kalça ağrısı oluyor bide 30 dk yürüsem bile çok ağrı hissediyorum. Hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın , bide ilk çocugun kaç aylık 🥹💞

ikizlerimibeklerken- 20 haftalık hamileyim 2.5 yaşında kızım var sizin haftalarda ayakta duramıyordum magnezyum multi vitamin verdi doktor öyle güzeldim şimdi de çok dolanamıyorum ama normal herhalde 😊

ikizlerimibeklerken- amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏 evet hareketlerim kısıtlanmaya başladı bel ağrım çok oluyor özellikle çatı kemiğim çok ağrıyor 😣 hareketlerini 17.haftamda hissetmeye başladım ☺️ ilk çocuğum 4 yaşında bu arada

Gkce27 yaa neredeyse çocuklarımızda aynı beni en çok düşündüren kızım zaten😔 birde 2 yaş sendromları boy gösteriyor , gece uykularımız hepsi karıştı saat gece 4.30 5.30 6.00 da uyanmalar falan 😔 diyorum ben 5 ay sonra ne yapacağımmm 🙈 Rabbim hepimize sabrını verir inşallah . İnşallah benimde şu ağrılarım gider başka birşey istemiyorum

ikizlerimibeklerken- bebişler doğana kadar bizim kızlar daha çok huy değiştirir neler olur neler Allah kolaylığını verir tabi yine de destek olacak birilerine ihtiyacımız olur 🥺 aah ahh benim de tekrardan başladı ağrılar ayakta duramıyorum bazıları gayet rahat geçiriyor bünye meselesi demek ki 😊

Gkce27 evet tabi öyle bir günü bir gününü tutmuyor orası öyle kim bilir neler olur daha 🙏🏻 ah kuzum tabi ileridesin sen yarılamışssın 😔😔 bide iki tane taşıyoruz yanii. Ben ilk gebeliğimde dogum yaptıgım güne kadar miğde bulantısı , yanması , kusma hep vardı Allaha şükür bunlarda miğde bulantısı öyle çok olmadı ara sıra yokluyor ama mide yanması hep var 😔 herkes farklı yaşıyor, her hamilelik kendine özgü 🥹 rabbim herkese kolaylığını versin inşallah 🙏🏻🙏🏻

ikizlerimibeklerken- merhabalar benimde 4,5 yaşında oğlum var ve bende tek yumurta ikizlerine hamileyim oğlum zor bir çocuk 16 hafta 1 günlüğüz nasıl olacak bilmiyorum çok düşündürüyor daha çok haftamız da var ama benimde ağrılarım oluyor ikiz gebelik farklı gerçekten de zor oluyor 30 haftaları hayırlısıyla bir görseydik erken olmalarından korkuyorum vakitiyle saatiyle gelsinler inşaallah 🤲 sizin cinsiyet belli mi

ikizlerimibeklerken- yaa resmen aynıyız ben de ilk gebeliğimde mide bulantısı kusma çok çektim bunda hiç öyle olmadı 😊 ayy inşallah hepimizde sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucağımıza alırız 🥺

14 haftalık olduk bizde benimde 4 yaşında bir kızım var ikiz çok heyecanlandırıyor ama bir o kadarda korkuyorum zamanında sağlıkla gelsınlerde

Yaaa kızlar ikiz anneleri die bir grup kursak herşey cok heyecanlı benim için 🥹☺️

Merheaba bende 16 haftalık cift yumurta ikizi hamileyim 5,5 yasında oglum vardı bu güzellikler de kızmıs ikisi de masallah cok heyecan verici korkutsa da cok mutluyum arkadaslar hayırla kucagımıza alalaım insallah