Medineaslan Kızlar bugün doktora gittim suyumun azaldığını söyledi ben acil bi şey olup olmadığını nasıl anlarım
Nesli46 Medineaslan doğuma yakın su azalması normal zaten canım sıkıntı etme önemli birşey olsa zaten doktorun da söylerdi🥰
Esr_mkrmn_ysf Medineaslan bebeğin hareketlerınde azalma olursa gel demişti bana 37 de suyu azdı 38de hala azdı harekete azdı doğuma almıştı benı hareketlerını takip etmelısın
Kkkuubbraaa Medineaslan son 2 hafta kala doğuma ayni problemi yaşadim ihmal etmeyin acil sezeryana alindim sonucunda dün
Aysegull_t Medineaslan acil birşey olup olmadığını doktorun söylemesi lazımdı önemli birşey olsa bence soylerdide
Medineaslan Aysegull_t yok yani suyum azalmış ama mesela biterse su ben nasıl anlarım neyi takip etmem gerekir bilmiyorum
Aysegull_t Medineaslan suyun azalması belirti göstermez ki canım doktora keşke sorsaydin napmam gerekiyor bir sorun olurmu diye
1234eg Ben de 36+3 haftalıgım suyum az ama suanlık acil dogum gerektirecek kadar değil dedi doktorum zaten haftalık kontrole gidiyorum sorun olsa söyler