gizemvatanseverbal OktaycanveAnnesi içim rahatladı. 15 gün sonra bende gireceğim. Korku yok ama çok heyecanlıyım. Umarım bende sağlıkla kucağıma alırım. 💖 Allah analı babalı büyütsün
Kbrcan0033 Ugurhilal evet gerçekten öyleymis herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla alalım bebiklerimizi kucağımiza 😍
Sarina98 OktaycanveAnnesi bebeğin çıktığına kadar hiss etmiştim ben😃 o bastırmayla. Midem ağzımdaydı (asla korkutmak istemem, çünki bende doğum başlamıştı diye ellerini çabuk tutmaya çalışıyordular) Sonrası da benim için felaketti. İnşAllah ikinci sezeryanim rahat geçer
Momseyda OktaycanveAnnesi çok geçmiş olsun gözünüz aydın yarın 37+5 de ben de sezeryan olabilirim inşallah böyle kısa ve güzel geçer 🙏
OktaycanveAnnesi Babymom07 altım ameliyathane de bağlanıyor bebek bezi ile geniş hasta pedi işte sonra onu yukarıda açıyorlar tekrar kontrol ediyorlar kanama ne durumda sonra tekrar ediyorlar falan yenisi bağlanıyor değiştiriyor hemşireler sen birşey yapmıyorsun merak etme
Babymom07 OktaycanveAnnesi anladım ben erkek doktor istiyordum çok iyi bir doktor bulmuştum sezeryan için alttan bakıyorsa utanırım heralde ya bayan doktor bulmalıyım öyleyse ben bakıldığını bilmiyordum :(
OktaycanveAnnesi Yusbus ben önermem ki doktorun söylüyor onu o biliyor ne olacağını spinal daha etkili diye okudum sadece ama çoğu kişi de epidural oldu doktor çok daha iyi bilir ne yapacağını
OktaycanveAnnesi madameux çok teşekkür ederim gerçekten dramatize edenler ne ve nasıl yaşıyor ben bilmiyorum ben gerçekten çok şaşırdım bu kadarcık şey için mi ben kafa yormuşum çok komikmiş gerçekten 😅 siz de hiç takılmayın anı yaşayın
e_blue_sky_a OktaycanveAnnesi evet gerçekten de hemşireler doktorlar ellerinden gelen herseyi yapıyor onlara emanetiz sadece ağrı sızı oluyor biraz olacak o kadar bebeği severken o bile unutuluyor
OktaycanveAnnesi Nesli46 şöyle sonrası ağrılı acılı ama ameliyat ve ilk gün asla bir zorluk yok olamaz da yani ne olacak uyuşuksun
OktaycanveAnnesi Gul45 canım sende böyle olacaksın Allah ne derse o ona güven sen ben sonda falan takılmasını hiç anlamadım ne çıkarıldığı ne takıldığı
Naniklininik Bugün arkadaşım da oldu. Ne ağrı ne acı öyle eskisi gibi değil artık gerçekten çok rahat geçti dedi. Rahatladım. Olsa da zaten basıyorlar ağrı kesiciyi normal yani ameliyat sonuçta
OktaycanveAnnesi Babymom07 saçmalama tabiki sen hastasın o da doktor ne alaka ayrıca doktor gelip altına bakmıyor ellemiyor hemşireler yapıyor onu doktorum sadece bakayım kanama ne durumda diyip uzaktan baktı yani başka bişe yapmadı sen bırak kendini onlaraa
e_blue_sky_a OktaycanveAnnesi ben zorunlu sezaryen oldum. Çok isterdim normal doğum. Kesiği sevmiyorum…. kızım teselli etti beni hersey onun için mecburdum sezaryene