Yusbus Birşey sormak istiyorum spinal ile epidural arasında ne fark var siz hangisini öneriyorsunuz ben ilk kez ameliyat olucam daha önce kapısından bile geçmedim anestezi hiç almadım ve korkularım var hangisi daha etkili hangisinde daha az hissediyorsunuz
Sadeceanne2 Yusbus spinal sezeyanda yapılıyor epidural normal doğumda bele yine katater ile giriş yapılıp ağrı gelince elinde bir buton oluyor ona basıyorsun ağrı kesici veriyor bele Spiral de sezeryanda bel boşluğuna ilaç veriliyor yine. His gidiyor ne acı nede belden aşagıyı hareket ettiremiyorsunuz
OktaycanveAnnesi Yusbus ben önermem ki doktorun söylüyor onu o biliyor ne olacağını spinal daha etkili diye okudum sadece ama çoğu kişi de epidural oldu doktor çok daha iyi bilir ne yapacağını
OktaycanveAnnesi dilan_bars keşke ben normal yapsaydım neden korkuyorsunuz ya gerçekten sezeryan ameliyat ama kolaymış normal hele sonrası prensesler gibi olacaksın korkma tadını çıkart düşünme
Nesli46 OktaycanveAnnesi beklediğiniz gibi olmamasına sevindim gerçekten sağlıkla büyüsün bebişiniz ben ablamdan gördüğüm kadarıyla da sezeryan zor benim için bilemiyorum inşallah benimde istediğim gibi olur doğumum😊
OktaycanveAnnesi Nesli46 şöyle sonrası ağrılı acılı ama ameliyat ve ilk gün asla bir zorluk yok olamaz da yani ne olacak uyuşuksun
OktaycanveAnnesi Tugces27 tatlım olur tabiki neden olmasın farkımız yok sonuçta. Hastaneye 1 10’lu 1 5 li bir tane de normal tulum aldım çorap eldiven şapka bebek bezi ama bez baya al ıslak mendil altına kanaman için hasta bezi bolca battaniye Müslin örtü pamuk aldım diğerleri gereksizdi yok pişik kremi yok emzirme sütyeni kilot hiç birini kullanmadım
OktaycanveAnnesi Yasminnnnn gelirsin yeme içmene dikkat et bol su tansiyonu ölç sürekli iyiyi düşün herşey güzel olacak
Melisdila OktaycanveAnnesi 34 de 2400 çıktı iyi dedi bi hafta önde çıktı ama işte bu haftalar daha fazla alması lazım kısmet
Kvser OktaycanveAnnesi sütünüz hemen geldi mi peki ? Sezeryan olma 2-3 gün sütün gelmez çocuk mama içecek sonra almaz diyorlar cevremdekiler doktorumla tam detaylı konuşamadım henüz merak ediyorum ilk emzirme kaç saat sonra oluyor süt gelmesi için neler yapıldı size ve nasıl bir yol izlediniz
OktaycanveAnnesi Kvser saniyesinde göğsümde süt vardı 1.5 gün o sütle beslendi eve geldik biraz yetersiz kaldı mama takviye ettik ama var yani süt ne alaka herkes bi şey söylüyor ya inanmayın herşeye
Pinaargunes OktaycanveAnnesi insallah böyle geçer benimde son 57 düşündüklerinizi bende 7/24 düşünüyorum😑
OktaycanveAnnesi Pinaargunes düşünme akışına bırak dua et ve heyecanlı ol bebeğime kavuşuyorum de zaten o an beni anlayacaksın ki hiç bişe yok
Kbrcan0033 OktaycanveAnnesi yaaaa inşallah bizimkide öyle olur korku yerini heyecana daha çok salıyor sen böyle dedikçe dahada bı rahatlama geliyo çok sağol valla 😍
OktaycanveAnnesi Kbrcan0033 sende sağol rahat ol rahat güle güle gir ameliyathaneye orada çok güvendirsin Allah ın izniyle sana birşey olmasına izin vermezler tüm damar yolların açık anında müdahale korkma canım
Naniklininik OktaycanveAnnesi gelmiş geçmiş olsun sağlıkla büyütün 🙏 evet herkes öyle anlatıyor. Ben de salı günü gideceğim ama inanılmaz sabırsızım biran evvel olsun istiyorum. Bahsettiğiniz süre ne kadardı 30 dk var mı?
ZeynepDuru17 OktaycanveAnnesi çok şükür canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah aynı gün doğum yaptık birbirimize teselli olduk vaktimiz oldukça haberlestik burdan Allah’ım yardımcın olsun inşallah hep 😍🥹 güzel bir doğum hikayesi olmuş
OktaycanveAnnesi ZeynepDuru17 canım seninkini de okudum biraz gecikme olmuş anestezinde ama olsun sonuçta kazasız belasız atlattın sende bana umut oldun sağol varol yine görüşelim canım benim🩷
OktaycanveAnnesi Brsegla odaya 35 dk sürmedi bana göre 5 dakika yoktu😊 ne bileyim hiç bişe anlamadım sütüm geldi evet
OktaycanveAnnesi Nur8948 hiç panik atak yok emin ol ben sırf olayım diye bekledim uyumak ister misin bile dedi Dr yok dedim iyiyim ben 😅
Kvser OktaycanveAnnesi yaaaa inşallah sütünüz artar sizin . Süt artmasın için lahana yaprağını buzlara koyup göğüse konulmadı diye bir ebe paylaşmıştı bir onu araştırın isterseniz .
Pinaargunes OktaycanveAnnesi ay inşallah canım benim allah razı olsun bebişinida sağlıcakla büyüt inşallah😍🙏
Kbrcan0033 OktaycanveAnnesi ayy inşallah canım inşallah çok teşekkür ederim, zamanı gelince inşallah bende yazarm böyle pozitif hikayemi 😍