Kadersaahin Bizim şafak 99 oldu sonundaaaa hep görüp acaba bize de nasip olacak mı diyordum sonunda oldu çok şükür 😍🧿 sizin şafak kaç?
Burcu-2634 Kadersaahin darısı başıma bende hep 99 yazanları görüyorum bende 99 kaldı diye yazmak istiyorum diyorum 56 gün sonra bende 99 olucam inşallah 🥰🌹
Kadersaahin Burcu-2634 ay bende hep onun hayalini kurdum gelse de yazsam diye geldi yazdım darısı sana inşallah 😍 şimdi hayalim şu gün doğuma gidicem dua edin diyenlerden olmak 😂
Kadersaahin sedanur4004 ay işte şimdi ki hayalim 😂 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah çok heyecanlı 😂
Kadersaahin Buseirgit yaaaa bize doktorumuz bişey demedi doğumla ilgili siz mi sordunuz sezeryan mı normal mi diye
Buseirgit Kadersaahin benim 3. Doğumum olcak inşallah. Küçük kızım acil sezaryen ile dünyaya geldi o yüzden yine sezaryen olucam.
Kadersaahin tubik_ 1 hafta öndesiniz maşallah🧿 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Izel121121 Kadersaahin benim de 99 allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Kız mi erkek mi geliyor annesi