HK1 Kızlar reglim 3 gün gecikti bugün kan verdim değerim 123 çıktı. Az önce lavaboda peceteye pembe leke geldi çok korktum sizce nedir bu yaşayan var mı doktora gitmelimiyim
myavocado HK1 inşallah anormal bir durum yoktur, çok evham yapmayın ama bence doktorunuza gitmelisiniz, Allah korusun nahoş bir durum varsa hemen önlemi alınır,.ilaç başlanır
Gulsima0 HK1 benimde 2.gebeligimdi dün öğrendim 1 2 saat sonra da bebegimi kaybettim ilk başlarda çok az pembemsi gibi leke geliyordu yerleşme kanamasıdır diye düşündüm ama git gide kanamam arttı dünde kan yoluyla kendi kendine düştü acilde çok müdahale etmediler küçük olduğu için ultrasyonda da gözükmedi.Yarın gideceğim. İnşallah parça vs kalmamıştır çok korkuyorum kürtaj yaparlar diye
E_Duha HK1 eğer kadın doğum hastanesi varsa yakınınızda direk oraya gidin normal hastanenin acilleri bişe yapmıyor ne yazık ki
myavocado HK1 acile gitmeden önce hastaneyi arayın kadın doğum acil, nöbetçi kadın doğum doktoru varsa gidin yoksa sabah erkenden hastaneye kadın doğuma gidin. Özelde mi takiplisiniz
Nergis281018 HK1 bence kan durduysa korkma bende de test yaptım pozitif bende mutlu mutlu pazara gittim geldim iç çamaşırında kan gelmişti ne çok az ne çok fazla dedim gene düşük olcak üzüldüm kesildi e doktora gittim kan verdim pzitif kese de göründü yani durduysa korkma
Nur24 Öncelikle hayırlı olsun daha cok yeni ilk gebeliğimde o lekelenmeleri gördükten 2 gün sonraki değerim benimde 121 di bir iki gün o lekelenmeler bitti 2. Gebeliğim ve adet günümde yine o lekelenmeleri gördüm değerim 153 di inşallah sizinde yerleşme kanamasıdır 3 gün lekenmeler yaşadım
Aycanby Aynı durumu yaşamıştım 2. Gebelikte yerleşme kanaması sandım 1 hafta sonra randevum vardı diye gitmedim kadın doğum aciline 3 gün sonra düşük yaşadım ne olur ne olmaz gidin içiniz rahat olsun bi sorun varsada tedbir alınır beklemeyin derim
HK1 myavocado daha çok yeni bugün öğrendim. Özel hastanenin aciline gittim. Henüz kadın doğum doktoruyla görüşmedim sadece gebelik planlarken rutin kontrolde gitmiştim
myavocado HK1 bence gittiğiniz hastanenin aciline gidin siz yine, korkmayın evham yapmayın ama içiniz rahat etsin. Bilemiyorum ben tecrübe etmedim ama devlet acillerinde yeterince ilgilenmediği söyleniyor riske atmayın. Özel imkanı varsa hiç beklemeyin
kardelen54 Bende gebeligimi böyle bi hafta sonu öğrendim adetim 3 gün geçince aynı şekilde pembe leke geldi az ama Dr git kan verdim beta 108 çıktı Dr ultrasonla bakma gereği duymadı bu değerle bisey gözükmez 2 gün sonra gel tekrar kam ver beta artışına bakalım dediler zaten o iki günde lekelenme durdu kan verdim değerim iyi çıktı bir hafta sonra gittim bebek ve keseyi gördük yani yerlesme kanamasiymis inşallah sizinde öyledir çok kanama olmadığı sürece sıkıntı yok az az 2 3 gün gelebilir ana yine de Dr görünmekte fayda var
HK1 Dün devletin kadın doğum hastanesi vardı oraya gittik doktor çok yeni yapacak birşey yok buna dedi. Ultrasonla bakti. Çok küçük kesemsi birşey var dedi. Diğer özel hastanelerin acillerinde de kadın doğum uzmanı yoktu. Sadece birinde ebe bulabildik beta değerine tekrar baktılar 123 ten 96 düşmüş. Düşük yapıyorsun dedi. İlaç falan da yapmadılar. Kendi kendine düşer dedi. Pazartesi kadın doğuma gideceğim. Bu arada kanama vs de olmadı ped taktım koyu kahverengi leke olmuş geceden beri çok az o da. Sanırım miniğim tutunamadan gidiyor 😢
baharmom35 HK1 tutunmadıysa sıkıntı yapma sağlıklı olan hemen tutunuyor sağlıksız her türlü gider ne yaparsan yap
Nergis281018 Benimde öyle oldu doktor kendi dedi böyle sağlıksız gebeliklerin yüzde doksanı hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşıyor ornegide benim ilki düşük oldu doktor dedi korun yoksa öbür aya hamile kalırsın iki adetin geçsin rahmin dinlensin Ekim’de düşük Aralık sonu gebe kaldim seninkide olcak daha güzel şekilde inşallah
HK1 Nergis281018 inşallah öyle olur. İlk gebeligimdi. Çok heveslenmiştim. Böylesi nasipmis yapacak birşey yok 😢
HK1 baharmom35 hayır hiç birşey yapmadılar. İlaç falan da yazmadı. Yarın kadın doğum doktoruyla görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek. Rabbim hayırlı olanı kolaylıkla versin inşallah