Nil4749 Kızlar son adet tarihime göre 4+6 hamileyim az önce çok az kahve rengi leke çamaşırımda vardı henüz başka olmadı beklenen adet tarihimde yarın 19 mayıstı kimyasal geçmişim olduğu iÇin korkuyorum eczaneden progestan aldım sizce yerleşme mi
Babymom07 Nil4749 bende adet sanmıştım başta ama bu şekilde geldi yerleşme kanamasıymış seninki de öyledir büyük ihtimalle
HK1 Nil4749 benimde bugün değerim 123 çıktı 4+3 teyiz. Az önce aynı durum bendede oldu çok korktum doktora gidiyorum şimdi daha önce doktora gittiniz mi
Ebruyi Babymom07 benim reglim 4 gün gecikti kan değerim pozitif yerlesme kanaması kac gun sürer kanama degılde lekelenme var bende peçeteye gelıyor bazende iç çamasırına
Nil4749 HK1 gitmedim dün sordum sıkıntı yoksa 3-4 gün sonra gel dedi 1:30 saat önce çok az oldu parmak ucundan da az ilaç aldım pazartesi gideceğim
Nil4749 HK1 yerleşme diye düşündüm açıkcası kimyasal geçirdim 1 yıl önce onda direk adet kanaması gibi geldi
HK1 Nil4749 devletin kadın doğum hastanesi vardı oraya gittim doktor çok yeni olduğu için birşey diyemem bekle 4-5 gün sonra tekrar kan ver dedi ilaç falan vermedi özel hastaneye geldim oranın da kadın doğum uzmanı yokmuş şimdi başka bir özel hastaneye gidiyorum
Fndaymn57 Nil4749 kimyasal gebelikte beta değeriniz düzenli arttı mı bide keseyi gördünüz mü benimde şuan kanamalarim var ama doktor keseyi gördü beta değerim düzenli artıyor sadece iğne progestan ve fitil olarak kullanıyorum korkuyorum bende 1 düşük yaptım
Nil4749 HK1 HK1 Lekelenmeniz devam ediyor mu fazla mı kimyasalda bir kerede adet gibi gelmişti eğer o şekilde değilse progestan için yarın kadın doğuma gidersiniz
Nil4749 Fndaymn57 ben kan verdiğimde düşüyordu kese yoktu zaten sadece rahim duvarı kalınlaşmıştı o kadar sizin kimyasal değil bence kese varsa dikkat edin düşük tehlikesi olabilir geçmiş olsun
HK1 Nil4749 dün hiçbir özel hastanede kadın doğum doktoru bulamadık sadece ebe varmış onunla görüştüm beta değerine baktılar 123 ten 96 ya düşmüş. Düşük yapıyorsun dedi.
Nil4749 HK1 geçmiş olsun benimki de öyle bir şeydir belki şuan kesildi zaten çok az gelmişti buğün giderim belki devamı gelirse
HK1 Nil4749 çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah sizdeki böyle birşey değildir sağlıcakla alırsınız kucağınıza
Babymom07 Ebruyi benimde aynen bu şekilde oldu canım hatta başta regl geliyor falan sandım ped koydum onda da kahverengi başlar ya yanlış hatırlamıyorsam 4 5 gün sürmüştü sonra kendiliğinden geçti eğer kanamaya dönüşürse riskli ama kahverengi devam edip biterse sıkıntı yok ❤️