bebegim35_ Kızlar üç gündür erken gebelik testi yapıyorum ve git gide koyulasiyor bat tarihime 3 gün kaldı, bugün ara ara özellikle hareket ettiğim zamanlar regl olacakmışım gibi ağrı giriyor böyle yaşayan var mı takıyorum açıkçası :(
Ebrusisli bebegim35_ takılma canım o adet sancısı olması normal hamilelik netleştiği zaman bile 2. 3. Ayda adet dönemlerinde sancın olabilir adet tarihin geçtikten sonra tekrar test yap silik çıksa dahi kan ver kesin kanda çıkar ama korkacak bir şey yok 🤲 rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
Ecekazan11 bebegim35_ evet canım eğer test çift cizgiyse kan verip kesinlestirebilirsin bendede ilk belirti olarak adet sancısı gibi ağrım oluyordu ve sürekli kontrol ediyordum ve bende sürekli beyaz kokusuz akıntı oluyordu sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 8 aylık olduk bile Allah’a sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Ebrusisli bebegim35_ o zaman kan vermeye git bence büyük ihtimalle hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏