Bsnrarslan75 Kizlar 24 haftalık hamileyim ve nefes almakta zorlanıyorum çabuk yoruluyorum ve migdemin altında iğne batma hissi oluyor normal mi
Karanfil19 Bsnrarslan75 nefes alma zorluğu bende de çok oluyor bende 19.haftadayim baya zorlanıyorum ama mideme iğne gibi batma olmadı hic
1prensesannesi__ Bsnrarslan75 28 haftaligim aynisiyim 2 3 adim yürüsem tıkaniyorum merdiven cikarken mahvoluyorum ilkinde bu kadar agir degildim bu cocuk cok agir tasiyamiyorum daha 3 ay var büyüdükçe nasil olcak bilmiyorum cok zorlanmaya basladim 😔
Dilan_Deniz Bnde de öyle neden acaba,birde ben ilk aydan mide bulantım başladı şuan bulantı yok ama kahvaltıdan sonra istemsiz zorla kusuyorum,şuan 23 haftalığım sadece verdiğim kiloları alıyorum şuan hayırlısı artık
Mac99 Melosunannesii bunu sadece ben yaşıyorum sanıyordum bana da sürekli oluyor ve ölecek gibi oluyorım kendimi cama atıyorum siz bu nefes kesilmesini nasıl yaşıyorsunuz biraz bahseder misiniz , çunki bunu bi kaç kes yaşadım uykuda ve inanılmaz korktum psikolojik olarak etkisinde kaldım boğuluyor gibiydim
Hulo2105 Bsnrarslan75 bazen oturduğum yerde nefes darlığı çekiyorum seni çok iyi anlıyorum. Doktor ona çare yok mecbur çekeceksin bebek yukarı baskı yapıyor dedi. Bazen nefessiz kalıyorum nabzım o kadar yükseliyor ki sanki koşmuşum halbuki oturuyorum
gozdexx Bsnrarslan75 32.haftadan bildiriyorum buralar daha kötü 😂 her harekette tıkanıyorum gece yüksek yastıkla uyuyabiliyorum sadece o da kesik kesik
merimiri Bsnrarslan75 bende 23 oluyorum yarın bende derin nefes alamıyorum özellikle yemek yedikten sonra biraz yürüyüş yaptıktan sonra nefes darlığı yaşıyorum hepimiz o durumdayız sanırım 🧐
Melosunannesii Mac99 gece nefesim kesik uyanıyorum özellikle sırt ustu yatamiyorum sonra direk oda değiştiriyorum zaten kaburga kemiklerim batıyor büyük ihtimal kan değerlerinin düşüklüğünden oluyor