Dml991 Merhaba ilk oğlum emzik istememişti ama çok ağlmalar çektik belki emzik alsa rahat ederdi bilmiyorum şimdi 2. Olacak nasipse ama hangi emziği versem denesem bilemiyorum önerebileceğiniz emzikler var mı ? Damak yapısını bozmasın emmeyi bırakmasın
Babyface20 Dml991 philips avent kullandım oğlumda 7 yaşında hiçbir sorunumuz olmadı. Şimdi 7 ayımız bitti hamileyim kızıma yine avent aldim
Zeyasln Dml991 nuk veya chicco 0 2 ay alın 06 lar ağızlarına büyük geliyor mideleri bulanıyor 2.aydan sonra avente geçin
1zehrs Bende ilk bebeğime emzik tutturamadım philps avent almıştım ne yaptım tutmadı şimdi kızıma nuk aldım bakalım belki bir umut🫣
Kubraesber16 Dml991 iki kizim bir oglum var iki kizimda ne marka emzikler aldim asla kabul etmediler bakkal emzigi diyorlar bakkallarda uygun fiyatli markasiz onlardan deneyelim dedik aninda tuttular simdi oglum iki aylik ondada ayni sekilde oldu bizimkiler bakkal emzigi seviyorlar sanirim 😂😂
Dml991 Bi yanım bıraktırması çok zor istemiyoda zorlama yada hiç verme diyo ama ilk çocuğum hep ağlıyodu durmuyodu acaba emzik alsaydı daha rahat edermiydik ana oğul diye de bi düşğnüyorum emzik konusunda kararsızım 😟
Kubraesber16 Dml991 bıraktırması evet zor oluyr ama emzik bence büyük rahatlık disarida emmek istediginde o an musait olamadiginda gecici sure emzik oyaliyor bu gibi durumlarda iyi oluyor birde bi kac videoya denk geldim bazi doktorlar oneriyor cene kaslari gucleniyor diyorlar ve emzik uykuda bogaza dil kacmasini bebek olumlerini engelledigi soyleniyor mantiklida geldi acikcasi bana